2023. július 20., csütörtök

Álomgyári megjelenésekre várva 2023. 2/2.

   Összegyűjtöttem azokat a könyveket, amelyeknek nagyon várom a megjelenését.

 

Amiben ​létezel, abban legyél boldog!

Dr. Budai Donát fiatal, jóképű és sikeres orvos. Nagyszerű szakember, ám a magánélete kész kudarc, amit titkol a külvilág elől. Tragédiái és nőügyei megpecsételik a jelenét. Kétségbeesve próbál kiszakadni ebből. Afrikában vállal megbízatást, remélve, hogy szakértelmével segíteni tud másokon, és közben benne is helyre kerülnek a dolgok, és rátalál önmagára.

Zelda Jelani, a magyar–kenyai származású lány mindkét ország gyermekének tekinti magát. Szülei révén gyermekkorától élete része a missziós tevékenység. Úgy érzi, révbe ért, kenyai vőlegényével Nairobiban tervezik a jövőt.

Ám ez a misszió az orvos és a fiatal nő életét is örökre megváltoztatja… Elmosódnak kijelölt útjaik, az egymás iránt táplált szenvedélyük pedig mindent felülír.

Sorsfordító találkozások…
Heves érzelmek…
Élet és halál…

Mert Afrikának illata, hangja és megannyi színe van. Olykor édes, máskor elmúlásillatú. Hangja néha kacagó, néha pedig rimánkodó. Időnként szivárványszínekben pompázik, máskor pedig csak feketét ölt magára.

Minden illatát érezni, minden hangját hallani, és minden színét látni fogod majd. Ezt nem más garantálja, mint Borsa Brown, az erotikus-romantikus regények népszerű írónője.

Két ​író, egy szerelmi történet

A brooklyni bestsellerszerző Eva Mercy erotikus témájú könyvei folyamatosan az eladási sikerlisták élén állnak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy élete stresszmentes lenne, ugyanis egyedülálló anyaként egyszerre kell a gyereknevelésben és a hivatásában is helytállnia. A szerelem pedig már jó ideje elkerüli.

Shane Hall egy visszahúzódó, rejtélyes, díjnyertes szépirodalmi szerző, aki mindenki meglepetésére egyszer csak felbukkan New Yorkban. Amikor a két író váratlanul találkozik egy irodalmi rendezvényen, csak úgy izzik köztük a levegő.

Senki sem tudja, hogy húsz évvel korábban, tinédzserként Eva és Shane egy szerelemtől izzó, őrült hetet töltött el együtt. Lehet, hogy most úgy tesznek, mintha semmit sem jelentenének egymásnak, de nem tagadhatják a kölcsönös vonzalmat – vagy azt, hogy a könyveikben titokban egymásnak írnak.

A következő hét napban, a fülledt New York-i nyár közepén Eva és Shane újra egymásra találnak, de az írónő nem biztos benne, hogy megbízhat-e a férfiban, aki egyszer már összetörte a szívét. Úgy érzi, el kell űznie Shane-t a városból, hogy élete visszatérhessen a normális kerékvágásba. De mielőtt régi szerelme újra eltűnne, van néhány kérdés, amire választ kell kapnia…

Tia Williams díjnyertes New York Times és USA Today bestsellerszerző, valamint elismert divatszerkesztő. Telitalálat című könyvéből a Netflix készített adaptációt, ami nagy sikerrel fut a streamingszolgáltató kínálatában. Jelenlegi regénye érzéki és heves, miközben szétfeszíti a humor, de komoly témákat is érint, mint például a modern anyaság helyzete.

 Lorenzo

Eddig a balett volt az egyetlen szerelmem.
Most minden megváltozott.

Ha az ember a legrettegettebb maffiacsaládban nő fel, könnyen felismeri a veszélyes embereket. Lorenzo viszont ennél sokkal több. Ezt már az első pillanatban láttam.

Titokzatos, izgató, vad. És engem akar. El kellene menekülnöm, messzire, de mégis inkább felé rohanok.

A tűzzel játszom. Tisztában vagyok vele. Egy olyan férfi, mint Lorenzo, nem hagyna sértetlenül. Hamuvá perzselne…

A józan eszem és a szívem háborúzik egymással.

Claire Contreras New York Times bestsellerszerző egy olyan világba csábít, ahol izzik a levegő a szenvedélytől, a fordulatok pedig magával sodornak. Egy felejthetetlen románc egy táncosnő és a maffia ügyvédje között.

 
Nehéz ​ellenállni.

Hiszen tudom, élvezni fogom.

Amikor először találkoztam Donovan Kincaiddel tudtam, hogy gazdag. Azt viszont nem, hogy egy mocskos gazember. Az igazat megvallva, én csak azt próbáltam elérni, hogy a legjobb barátja észrevegyen.

Tudtam, a hozzám hasonló szegény, ösztöndíjas lányoknak esélyük sincs olyan pasiknál, mint Weston King és Donovan Kincaid, de beleszerettem a világába, az ő világukba, tele partikkal, szexszel és hatalommal. Tudtam, mit akarok – hogy kit akarok –, aztán egy éjszaka ez a világ megpróbált visszavágni nekem, de Donovan megmentett. Megtudhattam, milyen is igazából az ő világukban élni.

Aztán azt, milyen mindezt elveszíteni.

Tíz évvel később visszataláltam. Vissza a világukba. Vissza hozzá.

Ezúttal azonban készen állok. Megjártam már ezt az utat, és tisztában vagyok minden piszkos, erkölcstelen trükkel, amivel majd Donovan megpróbál tönkretenni.

Laurelin Paige New York Times, Wall Street Journal és USA Today bestsellerszerző sorozatával fedezz fel egy új világot, tele vággyal és szerelemmel. A hataloméhes, piszkosul gazdag férfiak csak Rád várnak!

Mindnyájan ​ott voltak a tragédia éjszakáján.

Mindnyájan takargatnak valamit.
Mindnyájan veszélyben vannak.

Mason elit családból származó, jóképű exkatona. Titokzatos sérülése után visszatér szülővárosába, St. Chapelbe, hogy tisztázza a több mint tíz éve elhunyt barátnője halálának körülményeit. Biztos benne, hogy nem baleset történt…

Madeline az „Ukrán” dúsgazdag lánya, aki számkivetettként élt az előkelő diákok között. Most a város polgármesterének felesége, és úgy tűnik, nem örül Mason visszatérésének.

Felix pultosként dolgozott, és piti stiklikkel egészítette ki jövedelmét, ám a tragédia után felszívódott. Sokak szerint börtönben van, mások úgy gondolják, rég halott, de egy nap Madeline látni véli St. Chapelben.

Paul a focicsapat ünnepelt sztárja volt, majd elköltözött a városból, ám most nagy üzleti tervekkel tér vissza.

Újabb gyilkosság történik, miközben régi szerelmek lángolnak fel, gyermekkori barátságok erősödnek meg vagy érnek véget, s a kiújuló konfliktusok viharában a szereplőknek nemcsak egymással, hanem saját lelkiismeretükkel is meg kell küzdeniük.

Mosonyi Mara titkokkal teli, kisvárosban játszódó regénye minden ízében izgalmas és fordulatos. Garantáltan magához láncol!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.