2021. február 7., vasárnap

Heti megjelenési információk 2021.02.07.

Összegyűjtöttem azokat a könyveket, amelyekről a héten lehullt a lepel. 
 
1.  
Tomcsik Nóra 
A ​hazatérés (A változások kora 4.)
 
 

 A háború a vége felé közeledik, Henryékre azonban újabb kihívások várnak.
Világuk darabjaira hullott az elmúlt évek viharaiban, és nekik újjá kell építeniük az életüket. A múlt árnyai, régi szerelmek, viszályok, rossz döntések, súlyos titkok azonban további küzdelmek elé állítják mindannyiukat. A tét talán nagyobb, mint a lövészárokban, vagy egy messzi tengeren hánykolódó hajón.
Lehetséges mindent újrakezdeni, amikor körülöttünk romokban áll a világ?
Mi határozza meg azt, kik vagyunk valójában?
Van bármi, amiért érdemes akár a halálig harcolni?
És vajon lesz, aki mellettünk áll akkor is, ha már úgy érezzük, minden elveszett?
 
 
 
 
2. 
Amy Harmon 
The ​Bird and the Sword – A madár és a kard (A madár és a kard krónikái 1.)
 

A szerelem valóban nem ismer határokat?

Csitt, leányom, tartsd magadban! Minden szót, mi elhagyná ajkad!
Legyen az erőd benned rejlő, ne szólj, ne mondj, míg az idő eljő!
Tanulj, fejlődj, de ne beszélj, hallgass, lányom, hogy tovább élj!

Aznap, amikor anyámat megölték, megmondta apámnak, hogy többé nem fogok beszélni, és hogy ha meghalok, ő is velem hal. Azt is megjósolta, hogy a király eladja a lelkét, a fiát pedig elnyeli az ég.

Apám igényt tart a trónra, és most a háttérben várakozik, várja, hogy anyám szavai valóra váljanak. Apám kétségbeesetten vágyik a koronára. Én csak szabad akarok lenni.

Hogy szabad legyek, el kéne szöknöm, de anyám átka és apám kapzsisága fogva tart. Nem tudok beszélni vagy bármilyen hangot hallatni, képtelen vagyok karddal bánni, vagy elcsábítani a királyt. Egy olyan földön, ahonnan minden mágiát kiirtottak, talán a szeretet az egyetlen varázserő. De ki lenne képes szeretni… egy madarat?

 

3.

Jenny B. Jones 

Ott ​rám találsz


Finley-t ​a gyász űzi Írországba. De a szeretet vezeti haza.

 Finley Sinclair nem egy tipikus tizennyolc éves. A jó humorú, kitartó és törekvő lány a New York-i Konzervatóriumba készül felvételizni. A meghallgatásra saját szerzeménnyel készül. Még be kell fejeznie a dalt, ám kreativitása a semmibe vész, amikor a bátyja, Will életét veszti. Finley úgy dönt, Írországba megy tanulni. Végig akarja járni az utat, amiről Will az útinaplójában mesél. A testvére ezen a helyen érezte magát legközelebb Istenhez, és Finley bízik abban, hogy útjának bejárása neki is segíteni fog , hogy rátaláljon a lelki békéjére. Így hát jelentkezik egy cserediákprogramba, és felszáll az Írországba tartó gépre. Beckett Rush, a szívtipró hollywoodi sármőr, a tinirlányok bálványa szintén Írországba megy, egy vámpíros film forgatására. A repülőúton összeismerkedik Finley-vel, és hamar kiderül, hogy ő az egyetlen lány, aki nem ájul el a fiú vonzerejétől. Írországban újra találkoznak, és Beckett ráveszi a lányt, hogy legyen az asszisztense, cserébe pedig ő végigkíséri az országon. Írországban Finley lassan ismét az összeomlás szélére kerül. Fivére elvesztése, az iskolai nyomás, a kötelező projektmunka, a közelgő meghallgatás, és a közte és Beckett közt bontakozó kapcsolat miatt –nevezzük bárminek is – számára eddig ismeretlen, aggasztó bűntudat gyötri. Mikor szól végre hozzá Isten ebben a smaragdzöld színű mennyben? Aztán valami olyasmit tapasztal meg, ami gyökeresen megváltoztatja az életszemléletét. Vajon rájön, hogy minden, amit eddig keresett, végig ott volt vele? Felemelő történet az igazság kereséséről és a reményről, mély sebekből gyógyuló fiatalok számára. Igazi élményáradat. Ideális, szeretetteljes ajándék ballagásra, karácsonyra, születésnapra, fontos mérföldkövek ünneplésére.

Kövesd csodás, megkapó fordulatait!

 

4.  

Dot Hutchison 

Május ​rózsái (A gyűjtő 2.) 


Ahogy ​leköszön a tél, egy nő holtan végzi minden évben.

Négy hónap telt el a Kert felrobbanása óta, ahol a Pillangók néven ismert fiatal nőket tartották fogságban. A három FBI-ügynök, Brandon Eddison, Victor Hanoverian és Mercedes Ramirez még mindig a történtek hatása alatt áll, és a túlélőknek próbál segíteni abban, hogy hozzászokjanak a kinti világhoz. A tavasz közeledtével a gyógyuló Pillangókra hosszabb és melegebb napok várnak. Az ügynökök számára azonban a küszöbönálló olvadás egy rémisztő dologgal is fenyeget: azzal a vérfagyasztó bizonyossággal, hogy az országban valahol egy újabb fiatal nő holtteste bukkan majd elő egy templomban, elmetszett torokkal, virágokkal feldíszítve.

Priya Sravasti nővére évekkel ezelőtt lett a gyilkos áldozata. Az édesanyjával arra készülnek, hogy elköltöznek Amerikából, és új életet kezdenek. De amikor Priya a sorozatgyilkos látóterébe kerül, a felállás megváltozik. Kizárólag az ő segítségével találhatják meg a gyilkost – de vajon a lány tényleg annyira vágyik az ügy lezárására, hogy az életét is képes kockára tenni miatta?
A nyugtalanító, sötét krimisorozat újabb izgalmas része.

 

 Múlt hét 


A kedvenc könyvem ~~> 
 
 1. 
 L. J. Shen 
Vicious ​– Ádáz (Sinners of Saint 1.)
 
 
  Emilia

Azt mondják, hogy a szerelem és a gyűlölet ugyanannak az érmének a két oldala. És ez igaz is. A férfi, akiről álmodozok, a rémálmaimban is kísért. Briliáns ügyvéd. Ügyes bűnöző. Gyönyörű hazudozó. Bántalmazó és megmentő, szörnyeteg és szerető egy személyben.
Tíz évvel ezelőtt elüldözött a kisvárosból, ahol éltünk. Most utánam jött New Yorkba, és addig nem hajlandó távozni, amíg vele nem tartok.

Vicious
Egy éhező művész. Gyönyörű és megfoghatatlan, mint a cseresznyevirág. Tíz évvel ezelőtt minden előzetes figyelmeztetés nélkül robbant be az életembe, és teljesen a feje tetejére állította. Megfizetett érte.
Emilia LeBlanc érinthetetlen, a legjobb barátom exbarátnője. Ismeri a legsötétebb titkomat, és egyben az olcsó segédmunkás lánya, akit azért alkalmaztunk, hogy rendben tartsa a birtokunkat. Ennek elégnek kellene lennie ahhoz, hogy ne fussak utána, de nem az. Szóval gyűlöl. Kibaszottul nem nagy ügy. Jobban teszi, ha megszokja a közelségemet.

 

2. 

Aly Martinez 

Vágyak ​terítéken

 

„Okos, ​érzelmes és vicces.” – Ilsa Madden Mills, Wall Street Journal bestsellerszerző

Ízek és vágyak

A szerelem néha akkor talál rád, amikor a legkevésbé számítasz rá – világosított fel a férjem szeretője, miután fény derült a viszonyukra.
Ebben egész addig nem hittem, míg a főztjénél is ínycsiklandóbb sztárséf, Tanner Reese fel nem tűnt a színen, majd átkarolta a vállam, és egy szempillantás alatt lekoptatta az áruló férjemet.
Tannerrel nem is lehetnénk különbözőbbek. Ő menő klubokban, A-listás sztárok társaságában tölti a hétvégéit, míg én jóganadrágban punnyadok és megiszok egy (vagy inkább hat) üveg bort.
A kapcsolatunknak nem kellett volna működnie, de működött. Tanner bebizonyította számomra, hogy a szerelem tényleg utolér, pont, amikor nem várod… ahogy a csalódás is.

A USA Today bestsellerszerző, Aly Martinez a Legfényesebb alkony című sorozatban már megismert Rita és Tanner édes-szenvedélyes történetét tárja elénk legújabb regényében.

„Szórakoztató, érzelmileg felüdítő és emlékezetes.” – Mary Dubé, USA Today HEA

„Túlfűtött, szexi és szívből jövő.” – Angie's Dreamy Reads

 

3. 

Kylie Scott · Audrey Carlan 

Love ​Under Quarantine – Karanténszerelem

 

Csak egy karnyújtásra van tőled, mégsem érintheted.

Karantén. Két erkély. Egy véletlen találkozásból lett szerelem.

Evan Sparks futballsztár, aki mellett egy csapatbuli végén drogokat és szteroidokat találnak. Ezzel azonnal az országos lapok címoldalára kerül, és ideiglenesen eltiltják a sporttól. A botrány elől a legjobb barátja lakásába menekül.

Sadie romantikus regényeket ír, éppen véget ért a kapcsolata, a sebeit nyalogatja, és az írói válságával küzd.

Mindketten szeretnek a balkonon időzni, itt pillantják meg egymást. A kezdeti szemlélődésből hamarosan románc bimbózik a valóságban és Sadie elképzelt világában is.

De vajon kipukkad majd ez az idilli buborék, ha a világ újra elindul? A kötet az élet és a szerelem mellett teszi le a voksot a csüggedés helyett. Megható szerelmi egymásra találás koronavírus idején.

 

4. 

Robin O'Wrightly 

Tonio ​& Leona (Rigók & Mundik 2.)

 

Van ​az úgy, hogy hirtelen megszületik a semmiből egy férfi és egy nő, akik közös nevezőre jutnak, aztán jól egymásba gabalyodnak. Ismerős? Ha Andrea Rigo és Rigó Andrea történetét már olvastuk, akkor jogosan merül fel a kérdés: mi a helyzet a szálaikat beteg módon mozgató másik két szereplővel, Tonio és Leona Mundival? A legtöbb olvasó a szívébe zárta a „két lökött perverzkét”, így lehetetlen, hogy nekik ne legyen egy saját, külön bejáratú sztorijuk ezen az újraindított földkerekségen. Mindenre választ kapni ebben az őrületes erotikus sci-fi paródiában: megkapják-e a Mundik, amire vágynak? Hogyan és miért váltak olyanná, amilyenné? Mi volt előbb, a gép vagy a lázadás? Keresztüljut-e a saját poklán ez a kicsavart Ádám és Éva? Vajon minden szál összefut? Meddig tart egy örök szerelem? És amikor azt hiszi a kedves olvasó, hogy nem lepődhet meg jobban, Robin O'Wrightly, a narrációs szatíra meghonosítója lehajít egy kisebb atombombát… csak hogy végre pontot tegyen ennek a mondatnak a végére.

18+ Kedves kiskorú embertársam! Ha az előzőt olvastad, hát… lelked rajta. Ha ezt is elolvasod, én előre szóltam! Ez durvább, mint az…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.