2020. március 12., csütörtök

Beszerzett könyvek listája

 Ezeket a könyveket szereztem be a hazai szerzőktől.


1. Elyn Vee N. 
F$ck ​you, Hunter! – Cseszd meg, Hunter! (Dirty Souls – Piszkos lelkek 1.)



Hunter Blake. Számomra a nagybetűs FÉRFI. A puszta tekintetével sikerült elérnie, hogy megkérdőjelezzem a saját épelméjűségemet. Megragadott, majd bezárt egy kalitkába, amit gondosan kulcsra zárt. De mi van akkor, ha nem is akarok szabadulni? Te jó ég, de szívesen maradnék a foglya! Egy probléma van. Hogy még pár hónap híján kiskorú vagyok. Ő pedig rendőr. És az apám is rendőr. Ráadásul a főnöke…

Rendelhető >> https://bookdreams.hu/elyn-vee-n-cseszd-meg-hunter








2. Girincsi Dalma · Buchalter Petra 
Aljas ​módszer



Plokk Elizabeth elveszít mindent, ami számára fontos volt. Esélyt kap arra, hogy új életet kezdjen, a bácsikája vállalatában. A festés volt számára a második elemi tennivaló és az édesanyja szeretete, de már egyik sem szerepel az életében. Megismerkedik a titokzatos főnökével, aki a lakótársa is egyben. Dobrodsky Alex, Magyarország egyik legismertebb üzletembere. A váratlan vonzalom, nem ígér semmi jót közöttük, amikor rájön, hogy a férfi súlyos titkokat rejt, és a legaljasabb módszerhez folyamodik, hogy kicsinálja a lányt. A két főhősünk múltja összekapcsolódik, ugyanis Liza édesapja, ahogy tönkretette a lány gyerekkorát, Alex gyerekkorában is fájdalmakat okozott. A fő konfliktus okozója, a gyerekkori sérelmek, és a tragikus múlt. Van egy pont, amikor már nem a bosszúvágy vezérli az elmét, hanem a szerelem.

Rendelhető >> https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/romantikus-irodalom/aljas-modszer



3.  Aurora White 
Netes ​szerelem (Netes szerelem 1.)


A társkeresés buktatóit bemutató regény olvasása közben egy kicsit önmagára ismerhet mindenki, aki már próbálkozott az arc nélküli ismerkedés formáival. Nick nevek mögé bújva kipuhatolni a másik ember szándékait, jellemvonásait, nem könnyű feladat. Sokan azonban felvállalják a bizonytalan álmodozást abban reménykedve, hogy az igazi nagy Ő ott ül egy másik számítógép mögött és ránk vár.
Az egyedi stílusú és humorú regény főszereplője egy átlagos huszonéves lány, aki saját kis világában élve küzd a magány ellen, szerelmet, társat keresve. Hogy mindez sikerül-e neki, kiderül a kötetből…


Rendelhető >> Link keresés alatt !!!!







4.  Schilli Tímea 
Szívtükrözés


Másodpercek viharában

A vágy mi alkotásra sóvárog,
Az az egy-két pillanatnyi tűz,
A csodás múzsa szentelt csókja
Mi folyton akár vadat, űz

Tör előre, szívemből, tör ki belőlem,
S mikor elérkezett a pillanat,
Legbelül a szív meghasad és
Ontja őszinte vérét szüntelen

Küszködik, hisz épp most hagyja el
A tehetetlenség kínzó súlya,
Könnyebb lesz majd nélküle,
De remélem, visszatér újra s újra

Beleköltözik kezembe a legszörnyűbb
Fájdalom, mi e földet szépíti,
S mikor végre szabadulok tőle,
Látomásom e szörnyű világ széttépi

Rendelhető  >> https://www.libri.hu/konyv/schilli_timea.szivtukrozes.html


5. Fényes Niki 
Színtiszta ​üzlet


 Irina Popolova, a moszkvai alvilág befolyásos emberének lánya. Családja által, jól kiismeri magát ebben a lélektelen közegben. Jól tudja, hogy itt csak a hatalom számít, az üzlet és a pénz. Amikor az apját a szeme láttára lövik le, s a hatalmuk meggyengül, kénytelen az életéért futni. Védelemért a város stricijét, Boris Kashnikovot keresi meg, elkeseredett alkut ajánl neki. Egy végzetes házasságot, melyben mindketten eltörölhetetlen vonzalommal szembesülnek egymás iránt. De mit várhat el Irina egy olyan férfitól, aki nem tudja mi az a család, mi az a szerelem? Aki csak zálogként tekint őrá, aki biztosítja számára a hatalmat.

Rendelhető >>  https://www.agendakiado.com/fenyes_niki_szintiszta_uzlet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.