2019. március 16., szombat

Álomgyári megjelenésre várva --> Nem engedlek - sorozat

Hazánkban is megjelenik az Álomgyár Kiadó gondozásában A. L. Jackson Regret sorozata. Az első kötet az Elvesznék ​benned címet kapta, és hamarosan olvashatják a magyar olvasók. Előreláthatóan a folytatásai is kiadásra kerülnek még az idén. Bár az eredeti borítók is szépek, de én jobban kedvelem  a hazaiakat, és alig várom, hogy a polcomon láthassam a sorozat köteteit.





„Azonnal ​megtalálja az utat egyenesen a szívedbe, és többé nem ereszt.” – Aestas Book Blog
„Erről szól egy vakmerő szerelem.” – The Coffeeholic Bookworm
Emberek érkeznek az életünkbe. Egyesek maradnak, mások továbbállnak. Néhányukból építkezhetünk, de sokan le is rombolhatnak. Van, aki a barátunk lesz, van, aki az ellenségünk, a szerelmünk vagy éppen a megkínzónk.
Amikor Christian Davison betoppant az életembe, tudtam, hogy már semmi sem lesz ugyanolyan, mint régen.
Elizabeth Ayersnek mindig is New York volt a nagy álma. Egész fiatalkorában azért dolgozott, hogy egyszer odajusson.
Christian Davisonnak – felkészülve, hogy egy napon folytassa az apja tevékenységét a jogi cégükben – egyetlen lehetősége volt: hogy jelentkezik a Columbia Egyetemre. Sosem vágyott másra egészen addig, míg tanulótársával le nem ült egy kávézó asztalához.
Christian akarta a lányt, de Elizabeth jobban ismerte őt annál, hogy átadja magát ennek az erős vágyakozásnak. Mégis kevés olyan dolog volt, ami távol tarthatta őt a fiútól.
A. L. Jacksonnak, a New York Time bestsellerszerzőjének első, magyarul megjelelő története az elvesztett és a visszanyert szerelemről könnyeket csal az olvasók szemébe.

 Megjelenésének várható időpontja: 2019. április 30.
Rendelhető --> https://alomgyar.hu/konyvek/a-l-jackson-elvesznek-benned




„Ez ​egy gyönyörű, szívmelengető könyv.” – Shh Mom's Reading
„Végigszáguld az érzelmek teljes skáláján.” – Little Read Riding Hood
Léteznek olyan hibák, melyeket ha elkövetünk, egész életünkben bánunk. Christian esetében ez a hiba azon a napon történt, amikor cserben hagyta Elisabethet.
Christian Davisonnak megvan a terve az egész életére. Eltökélt, hogy ügyvéd váljon belőle, és egy napon elfoglalja a partneri pozíciót az apja jogi cégénél. Semmi nem állhat az útjába, még Elizabeth Ayers és közös születendő gyermekük sem.
Miután Christian kirekeszti az életéből Elisabethet, a lány a következő öt évét azzal tölti, hogy küszködve gondoskodjon a gyermekéről, miközben bármit hajlandó feláldozni, hogy egy biztonságos és kényelmes életet nyújthasson számára. Christian öt éve bánja, hogy akkor elhagyta a családját, és most mindent megtenne, hogy visszaszerezze őket. De Elisabeth is mindenre hajlandó, hogy megvédje a kislányát attól a szívfájdalomtól, amit Christian minden bizonnyal okozni fog nekik.
Christiannak végül sikerül visszaküzdenie magát Elisabeth életébe. De vajon Elisabeth képes megbocsátani a megbocsáthatatlant? És lehetséges-e szerelmet találni ott, ahol az évek gyűlölete eltemette azt?
Vagy ezek olyan mély sebek, amelyek sosem gyógyulnak be? Állítólag mindenki megérdemli a második esélyt.
A. L. Jacksonnak, a New York Time bestsellerszerzőjének legújabb története az elvesztett és a visszanyert szerelemről könnyeket csal az olvasók szemébe.

Megjelenésének várható időpontja: 2019. július 20.
Előjegyezhető --> https://alomgyar.hu/konyvek/a-l-jackson-visszaternek-hozzad



 
„A szavai egyenesen a szívedbe hatolnak.” – Aestas Book Blog
„Ez egy csodás ajándék, amit az írónő az olvasóinak adott.” – Jersey Girl Book Reviews
Christian Davison élete teljes. Elizabethtel, ujján a jegygyűrűvel és a kislányával az oldalán végre készen áll, hogy fejest ugorjon a közös jövőjükbe.
Elizabeth Ayers sosem hitte, hogy újra megleli ezt a fajta örömöt: a család és a teljesség örömét annak a férfinak az érintésében, akit mindig is szeretett.
A szerelmük heves és a szenvedélyük egyre csak nő, ahogy újra felfedezik egymást.
De az élet sosem egyszerű.
Váratlan fordulatok után Christiannak és Elizabethnek a legfontosabb dologért kell megküzdeniük: a családjukért.

A. L. Jackson bestseller sorozatának megindító befejező részében teljessé válik Christian és Elizabeth szívfájdalommal és gyönyörrel teli története.

 Megjelenésének várható időpontja: 2019. október 20.
Előjegyezhető --> https://alomgyar.hu/konyvek/a-l-jackson-orokke-veled 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.