2019. február 26., kedd

Borítóleleplezés - LEDA SCHWARTZ : A NEGYEDIK SZERETŐ

Leda Schwartz 
A ​negyedik szerető



Hamarosan megjelenik a Colorcom Kiadó gondozásában „A harmadik szerető” című könyv folytatása. A romantikus regény „A negyedik szerető” címet kapta, és március elsején jelenik meg. Még nem olvastam a folytatást, de a fülszöveg alapján nagyon ígéretesnek ígérkezik.



A ​negyedik szerető

Szofi lelkét sorozatos tragédiák mérgezik. Vajon el tudja feledni élete legnagyobb szerelmét, túl tud lépni az Erik okozta fájdalmakon, csalódásokon? Visszatalál-e érzelmileg a férjéhez, lehetnek-e ők egy igazán boldog család? És Yvett, a fiatal, számító, önző bestia beengedi-e szívébe a romantikus érzelmeket? Képes őszintén szeretni? Hogyan fonódik össze két teljesen különböző női sors, két ellentétes életvitel? Mi az a kapocs, ami örökre egybefűzi őket?

LEDA SCHWARTZ, A harmadik szerető szerzője ismét kemény, realisztikus tabutémákat boncolgat, miközben magasságokba emeli és porba taszítja karaktereit. Különleges, váltott szemszögben íródott regényében két eltérő sorsú nő gondolatait ismerhetjük meg. A történet során a valóság, a képzelgés, a vágy és az álom határai meglehetősen összemosódnak, a romantika, az erotika és a pszichodráma szálai egymásba keverednek, vegyülnek. Ha A harmadik szerető megérintett, készülj fel rá, hogy a negyedik még jobban meg fog.

„Szükségünk van szeretetre, és ezért néha őrült dolgokat teszünk.
Túl sok boldogságot akarunk, túl sok örömöt, míg végül belebetegszünk.”

Ízek, imák, szerelmek c. film, amerikai romantikus dráma


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.