2018. március 8., csütörtök

Írófaggató bejegyzés II.


Írófaggató bejegyzés II.1. Melyik volt a legutóbbi könyv, amelyet elolvastál?


Marylin Miller válasza: A legutóbbi Ella Steel Sors-Döntő volt.
2. Melyik karaktereddel találkoznál személyesen is?


Vivien Moss válasza: Ez könnyű... Petert akarom!!! Mert nekem ő lenne az ideális férfi.3. Van olyan népszerű könyv, amit el szeretnél olvasni?


Hajdú-Antal Zsuzsanna válasza: Gayle Forman Csak egy nap4. Melyik könyvet olvastad el legtöbbször? Szalkó Norina válasza: Madeleine Brent A kis halászlány. Fogalmam sincs, hányszor olvastam el eddig.5. Akadt olyan könyv, amelynek elolvasását elvesztegetett időnek érezted?


Sylvia River válasza: Igen, volt ilyen könyv, több is. Legutóbb ráadásul, egy könyvsorozat érdemelte ki ezt nálam. Emlékezetes és különösen fájó volt, hiszen a könyvek alapján készült tévésorozatot kimondottan szeretem. Ritkán mondok ilyet, de a forgatókönyvírók előtt le a kalappal, mert a tévésorozat története, élvezhetősége messze felülmúlta a könyvekét.6.  Volt olyan könyv, ami erős érzelmeket váltott ki belőled?


Anne L. Green válasza: Igen, persze. Több is, de az utoljára olvasott ilyen Elizabeth Haynes A ​lélek legsötétje.7. Melyik a kedvenc könyvsorozatod?


Cristie Andrews Lane válasza: Ez nehéz kérdés, mert nincsenek kedvenceim. De ha már nagyon kell, akkor talán a Tündérkrónikák-sorozat.8. Hány könyvet olvastál el idén?


Leda Schwartz válasza: Sajnos nincs annyi időm olvasni, mint amennyit szeretnék, meg ugye a saját írásaimmal is haladni szeretnék, ezért egy hónapban átlagosan 1 könyvet szoktam bekebelezni.  (A sajátomra még nem is jutott idő, pedig kíváncsi vagyok, milyen a sztori nyomtatott formában.)9. Mi is pontosan ez az Kultúrkocsma?


 Borka and Robin válasza: A Kultúrkocsma egy virtuális klubház, ahol kortárs írók, költők, festők, fotósok, zenészek és kézművesek munkái jelennek meg a nyilvánosság előtt. Folyékony művészet sokféleképpen és ízlésesen felszolgálva. A csapos mesél is: állandó rovatunk a Rund, amelyben időről időre egy-egy regényt közlünk részletekben, így érdemes minden este benézni hozzánk10.  Szerinted mi a legnegatívabb tulajdonság egy karakterben? 


J. K. Smith válasza: Az önteltséggel kevert túlzott egoizmus.
Mert az ilyen embereket kapásból képen törölném egy lapáttal. 😂
Emellett... Oké, hogy valaki elér valamit, felér a csúcsra, vagy nevezzük bárhogy, de tiszteletet csak akkor érdemel, ha maga mögött hagyja az önteltséget és az egoizmusát. Nem szeretem azokat, akik lenéznek másokat, természetesnek veszik, hogy köszönet nélkül megkapnak bármit, vagy ha meg vannak győződve, körülöttük forog a világ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése