2021. október 3., vasárnap

Heti megjelenési információk 2021.10. 03.

Összegyűjtöttem azokat a könyveket, amelyekről a héten hullt le a lepel és előjegyezhetővé váltak, vagy már meg is jelentek.
 
 
 ~ Friss megjelenések ~
 1. L. J. Wesley 
O.N.S.  
 Egyéjszakás kaland
 

 
 
 
Élvezni az életet, kötöttségek nélkül. Emma mindössze ennyire vágyik. Egyetlen éjszaka, és semmi több. De mi van akkor, ha a partnere másképp gondolja?
Conor szinte első látásra belehabarodik a lányba és esze ágában sincs beérni az egyéjszakás kalanddal.
 
 
 
 
 
 
 
 
2. Nuno Nepomuceno 
Meghalt ​a pápa!


Vérfagyasztóan ​izgalmas történelmi thriller I. János Pál pápa () máig rejtélyes haláláról. Miután a pápát gyanús körülmények között holtan találják a dolgozószobájában, egy tinédzser különös dolgokról kezd mesélni. Tényleg ezt láthatta a fiú a pápa halálának éjszakáján az Apostoli palota főbejáratánál, amit állít? Aztán valaki furcsa üzenetet a Vatikáni Rádió irodájában – ki volt és miért tette? Nemsokára egy újságíró nyomozni kezd: mélyen titkolt botrányok nyomaira bukkan a Vatikánban. Lehetséges lenne, hogy a pápát meggyilkolták?

Nuno Nepomuceno, portugál szerző történelmi thrillerje csupán öt nap alatt lett bestseller a hazájában. Az utolsó lapokig meglepetést tartogató regényt I. János Pál pápa élete és halála ihlette. Ez a férfi egy mélyen hívő nő és egy meggyőződésesen ateista férfi gyermeke volt. A hivatalos jelentés szerint 1978. szeptember 28-án halt meg a vatikáni lakosztályában. A körülmények máig ellentmondásosak. Ezért a halála óta egyszerűen csak a 33 napos pápának nevezik. Vagy harmincnégynaposként. Attól függ, hogy a tények melyik változatát fogadjuk el.

 

 3.  J. R. Ward 

A ​megmentő (Fekete Tőr Testvériség 17.)


A ​Fekete Tőr Testvériség tiszteletre méltó történelme alatt csak egyetlen harcost zártak ki, ám Murhder tébolya nem hagyott választási lehetőséget a testvéreknek. Murhdert, egy nő arca kísért, akit nem tudott megmenteni, ezért visszatér Caldwellbe, hogy helyrehozza végzetes hibáját. Arra viszont nem készült fel, amivel a megváltást keresve szembe kell néznie.

Dr. Sarah Watkins egy orvosbiológiai cég kutatójaként igyekszik feldolgozni munkatársa – egyben vőlegénye – elvesztését. Amikor az FBI kérdezgetni kezdi a férfi haláláról, Sarah-ban egyre komolyabb kétségek merülnek fel, és hamarosan rájön a szörnyű igazságra: vállalata titkos, embertelen kísérleteket folytat, és a férfi, akiről azt hitte, ismeri és szereti, szintén részt vett a kínzásokban.
Mialatt Murhder és Sarah sorsa szétválaszthatatlanul összefonódik, lángra lobban köztük a vágy. De sikerülhet a két faj közötti szakadékot áthidaló közös jövőt építeniük? Vajon Murhder visszatér a testvérekhez, miközben új ellenség bukkan fel a vámpírok ellen vívott háborúban? Vagy magányosan kell tengetnie életét az örökkévalóságig?
A Megmentő az utóbbi évtizedek legsikeresebb természetfeletti elemeket mozgató romantikus-regény-sorozata, a Fekete Tőr Testvériség tizenhetedik része.

 
~ Várható megjelenések ~ 

1. Anne L. Green 

Toszkán ​örökös (Hatalom, mámor, Toszkána 2.)

Soha ​ne add fel az álmaidat, tűnjön bármilyen végtelennek is az út…

Katie és Daniele, leküzdve a köztük lévő kulturális és ízléskülönbséget, szenvedélyes viszonyba keverednek egymással. Ám a váratlan viszontagságoknak és a köztük zajló csatározásoknak koránt sincs vége, mert valaki igyekszik folyamatosan megkeseríteni az Allegrini Birtok és a szerelmesek életét.

Habár úgy tűnik, Daniele Katie-nek hála kilábal a válságból, olyan családi titkokkal szembesül, amelyek hatására megkérdőjelezi önmagát és az addig biztosnak hitt világát. Ahogy gyülekeznek felettük a sötét fellegek, úgy válik a napsütéses toszkán birtok is egyre titokzatosabbá.

A Toszkán örökös a Hatalom, mámor, Toszkána-sorozat második része, amely egy festői helyszíneken játszódó humoros, olasz intrikákkal, érzékiséggel fűszerezett folytatás, amelyben az írónő varázslatos módon tárja elénk a lenyűgöző toszkán tájat és annak húsvér lakóit. Bizonyosságot kapunk a történet által, hogy a föld nem csupán érték, ahogy a bor sem csak egy alkoholos ital.

 

2. R. Kelényi Angelika 

Átkozottak


„Elképesztően ​fordulatos, egyedi és meghökkentő.” – Soós Tibor író, történész

Az átok megtalál…

Átskovács Krisztina történész évek óta kutatja a Habsburgok történetét. Különösen érdekli Rudolf trónörökös és Vetsera Mária bárónő kapcsolata és haláluk körülményei. Egy nap rejtélyesen eltűnnek a temetőből a baronesz maradványai, majd meglepő körülmények között kerülnek elő, ezért Krisztina Bécsbe utazik, hogy egy osztrák nyomozóval a végére járjon a bizarr esetnek. Ha sejtette volna, milyen veszély leselkedik rá, biztos, hogy kétszer is meggondolja, nekivágjon-e ennek a félelmetes kalandnak.

Átok ül a Habsburg családon. Egy átok, mellyel Batthyány gróf özvegye sújtotta a császárt és minden leszármazottját. A nép még 1867-ben is erről beszél. Azt suttogják, tizenhárom erőszakos halálnak kell történnie a Habsburg családban ahhoz, hogy megtörjön a rontás. Ahogy telnek az évek, az átok beteljesedni látszik… Erzsébet királyné félelme nem alaptalan. Egy titkos szervezet, mely nem nézi jó szemmel a kiegyezést, azon munkálkodik, hogy segítsen a sorsnak…

A szálak végül összeérnek. Krisztina kezében futnak össze, de vajon túléli a múlt és a jelen hátborzongató összefonódását? Létezik síron túli szerelem?

R. Kelényi Angelika titokzatos, kiszámíthatatlan regénye két idősíkon fut, napjainkban és az 1800-as években. Ahogy azt az írótól megszokhattuk, az izgalmas, fordulatos krimi cselekménye a fantázia szüleménye, ugyanakkor a kor szellemét és eseményeit valósághűen ábrázolja.

 
3. Anne Jacobs 
Holdfény ​a szavanna felett

Charlotte ​és George titkos szerelme hosszú évek után végre beteljesedett. Házasságot kötöttek, letelepedtek Németországban, és boldogságukat látszólag semmi sem árnyékolhatja be. Ám a férfi képtelen kordában tartani csillapíthatatlan kalandvágyát, ezért veszélyes expedícióra indul Afrikába. Charlotte ezalatt vásárol egy ültetvényt a tanzániai Usambara-hegységben, hogy otthont teremtsen az unokahúgának, Klarának és az ő családjának. Nyugodt, békés ültetvényes életről álmodik a széles afrikai ég alatt, George-on azonban újra meg újra erőt vesz a nyughatatlanság, és nem képes gyökeret ereszteni. Hiába igyekeznek mindketten alkalmazkodni, a jövőről alkotott elképzeléseik szöges ellentétben állnak egymással. Egyre nő közöttük a feszültség, és a szaporodó konfliktusok végül veszélybe sodorják a házasságukat. Vajon sikerül újra egymásra találniuk, és visszakapják a régi boldogságukat?

A Kilimandzsáró felett az ég folytatásában a szerző ismét Afrika lenyűgöző tájaira repíti az olvasót, és új romantikus regényének lapjain jeleneteket látunk egy házasságból: életre kel egy igaz szerelem, minden gyötrelmével és gyönyörűségével együtt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.