2019. szeptember 8., vasárnap

Heti megjelenési információk


Összegyűjtöttem azokat a könyveket, amelyek már megjelentek, vagy éppen megjelenés előtt állnak. Minden héten vasárnap érkezem az új heti bejegyzéssel, amiről ha nem szeretnétek lemaradni, akkor iratkozzatok fel.








Véget ért a nagy várakozás, és végre az olvasók is a kezükbe vehették Leiner Laura új könyvét. A kötet az Emlékezz ​rám címet kapta, ezzel pedig lezárult az Iskolák versenye-trilógia. Bár, én még nem olvastam a regényt, de számos blogger pozitív véleménnyel vélekedett róla. 

,, – Akkor nem értelek. Nem az izmos kajakos után sírsz? Láttam a félmeztelen képeit az Instáján, hidd el, én is sírnék a helyedben (…)”




 Az év második felében sem maradunk új Marilyn Miller kötet nélkül. A héten hullt le a lepel az új regény címéről, fülszövegéről és gyönyörű borítójáról. Én izgatottan várom a megjelenést, mert a Vezér abszolút elnyerte a tetszésemet.

Marilyn Miller
A ​rabság gyönyöre 
 
Egyszerű nyaralásnak indul az egész, ami rémálommá válik.
Egy barátnő. Egy ház. Ahol semmi sem az, aminek látszik.
Egy titkos buli, ahol Aisha elveszíti a legfontosabbat.
A szabadságát.
Az élete már nem az övé, más rendelkezik vele.
Olyan életet kell élnie, amit nem ő választott, hanem amibe belekényszerítették.
Minden napja szenvedés, amiből egy kiút látszik.
Ám a pokolból nem ilyen egyszerű a menekülés.
Egy majdnem tragikus találkozás mindent megváltoztat, szabadságának kulcsa Roman Raine kezébe kerül. Egy olyan férfi kezébe, akihez még vonzódni is veszélyes.
Azonban az ellentétek ellenére feltámad a vágy, a határok, amik elválasztják őket,
egy napon elmosódnak, hogy átadhassák magukat a gyönyörnek.
A rabság gyönyörének.
„ Semmi mást nem akarok ebben a pillanatban, csak a karjaiban darabokra hullni, hogy a végén csak azokat a darabkákat szedhessem össze, amik fontosak. Azokat, amikben ő már benne él.”




Felkerült a Moly.hu oldalára Lylia Bloom új regényének a ,,Ne ​mondd, hogy akarsz” fülszövege. A szép borító, illetve az elcsepegtetett információk óta, izgatottan vártam a további híreket a tartalomról. További jó hír, hogy ezen a linken már előjegyezhető -->  https://www.book24.hu/konyv/ne-mondd-hogy-akarsz

 Lylia Bloom
 Ne ​mondd, hogy akarsz

Szabolcs szereti az életét, és nem akar változtatni rajta.
Tetoválóként könnyen megkaphatja a lányokat, akiket elvarázsol csibészes mosolya és mérhetetlen önbizalma. A legfontosabb számára, hogy ne kötődjön senkihez, és ennek érdekében szigorúan betartja a saját szabályait.
Júlia utálja az életét, semmi mást nem akar, csak változtatni rajta.
Elege van az anyjából, és az általa felállított szabályokból. Alig várja, hogy nagykorú legyen, és szó nélkül maga mögött hagyhassa az elvárásokat. Addig azonban hátra van még egy kötelező program.
A közös nyaralás egymás mellé kényszeríti őket, és nem várt gondolatokat hoz felszínre.
Szabi képes lehet beismerni, hogy többet érez, mint amit valaha is meg akart engedni magának? Lia vajon félreteszi a menekülési kényszert a fiú miatt?
Vár rád Barcelona és egy lassan kibontakozó szerelem Lylia Bloom legújabb regényében.




Lehullt a lepel L. J. Wesley új könyvéről. A regény a Hetedhét ​birodalom címet kapta, és várhatóan 2020. április 23.-án jelenik meg. Nekem felkeltette a figyelmemet az érdekes borító és a fülszöveg is. Kíváncsian várom a megjelenést.

L. J. Wesley

Hetedhét ​birodalom

Hófehérke ​története, még koránt sem ért véget.

Oké, gyorsan foglaljuk össze, hogy hol tartunk. Anyám halála nem rázta meg túlságosan apámat, villámgyorsan újraházasodott, és egy gonosz mostohával bővült a család. A féltékeny ribanc először a vadásszal akart megöletni, de annak megesett rajtam a szíve, és ahelyett, hogy megölt volna, sorsomra hagyott az erdőben. Hét mélynövésű bányász befogadott, és bár hercegnői neveltetésemnek kissé furcsa volt, hogy házimunkát kell végeznem, zokszó nélkül tűrtem. A banya megtudta, hogy élek, szóval újra nekiállt a Hófehérke elpusztítási műveletnek. Egy mérgezett almával sikerült is neki célba érnie, de ekkor jött a herceg, és enyhe nekrofíliáról téve tanúbizonyságot, megcsókolt. Ez még az én szellememnek is sok lehetett, mert egyből kiköptem az almát. Sajnos nem a herceg szájába, így feljogosítva érezte magát, hogy feleségül kényszerítsen magához. A lagzira a banyát is meghívta, ahol pszichopata vágyait kiélve, egy forró vascipő segítségével nyilvánosan kivégezte. És én most ezzel az emberrel élek, miközben a saját királyságomat is vissza kéne szereznem.
Néha irigylem Hamupipőkét, neki sokkal könnyebb.


  Jövő vasárnap érkezik az új megjelenési információk <3  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.