2019. szeptember 15., vasárnap

Heti megjelenési információk 2019.09.15.


Összegyűjtöttem azokat a könyveket, amelyek már megjelentek, vagy éppen megjelenés előtt állnak. Minden héten vasárnap érkezem az új heti bejegyzéssel, amiről ha nem szeretnétek lemaradni, akkor iratkozzatok fel.


1. Végleges borítót kapott  Mariana Zapata ,,The ​Wall of Winnipeg and Me – Szívvel a falnak"című könyve. Már régóta felfigyeltem a kötetre, és kíváncsian várom a megjelenését. Bár, én nem pont erre a verzióra szavaztam, de nekem tetszik a kiadó döntése. Ki várja már a megjelenést? 

Mariana Zapata 
The ​Wall of Winnipeg and Me – Szívvel a falnak 
 
Ha Mr. Darcy amerikai focizna…Vanessa Mazur pontosan tudja, hogy helyesen cselekszik. Nem is érzi rosszul magát azért, mert felmondott. Asszisztensi/házvezetőnői/tündérkeresztmamai állását aszövetség legjobb védőjátékosa mellett mindig is átmenetinek szánta. Nagy tervei vannak, melyek között nem szerepelt az extra méretű alsógatyák mosása, legalábbis nem élete végéig.
Így amikor Aiden Graves bekopog az ajtaján, és azt kéri tőle, hogy jöjjön vissza hozzá, teljesen ledöbben.
A „winnipegi nagy fal”-ként ismert pasas két évig a köszönését sem fogadta, a születésnapjáról is megfeledkezett. Most pedig? Valami egészen elképesztő dologra akarja rávenni.
Mit válaszolhat az ember lánya annak a férfinak, aki megszokta, hogy mindig megszerzi, amit akar?
Hol a határ az ellenszenv és a szerelem között?
Tantrikusan izgalmas, hosszan bontakozó románc.
Éld át a tüzét!



 2. A héten felkerült a Moly.hu-ra az új LOL könyv. Jövő hónapban jelenik meg Stephanie Kate Strohm ,,Herceg ​álruhában" című könyve. A kötetre egy beharangozó miatt figyeltem fel, ezért is örültem, amikor kiderült, hogy hazánkban is kiadásra kerül.Őszintén, nekem a borító annyira nem tetszik, de sokkal jobb, mint az eredeti.

Stephanie Kate Strohm 
Herceg ​álruhában 

 A tizenhat éves Dylan Leigh élete akár normális is lehetne, ha nem Miss Missisipi volna a nővére, aki ráadásul épp házasodni készül. A szépséges Dusty egyáltalán nem hétköznapi módón találta meg az igazit, hanem a Herceg álruhában című valóságshowban.
A herceg, aki valójában csak egy lord, és erre Dylan rendszeresen emlékezeti nővérét, skót származású, ezért az esküvőt Skóciában tartják, és hogy a helyzet még különlegesebb legyen: karácsonykor. Dustyval ellentétben Dylan sokkal kevésbé viseli jól a nyilvánosságot, és azt, hogy a valóságshow producerei számára semmi sem szent, csak a nézettség. Ráadásul a jövőbeli anyós sem túl barátságos a nővérekkel, aki egyetlen fiacskájának másmilyen társat képzelt el. Még mielőtt az egész karácsonyi szünet rémálommá válna Dusty számára, megismerkedik az arisztokratikus külsejű kékszemű Jamie-vel. Lehet, hogy kibontakozó szerelmük csak egy újabb valóságshow kezdete lesz?




3. Következő hónapban érkezik Kresley Cole a Halhatatlanok alkonyat után-sorozatának a tizenötödik része. Az Athenaeum Kiadó jóvoltából érkezik a folytatás, és megjelenésének várható időpontja: 2019. október 17.

Kresley Cole 
Égsötét (Halhatatlanok alkonyat után 15.)
 
,,Örök ​megszállottság

Thronos, Skye Hall ura, gyermekkorában beleszeretett Lanthéba, a pajkos kis varázslólányba, aki miatt kételkedni kezdett a vrekenerek csalhatatlan törvényeiben. De aztán háború tört ki a családjaik közt, és megtörtént a tragédia, ami miatt Thronos és Lanthe ádáz ellenségekké váltak. Századok teltek el, de Thronos még mindig csillapíthatatlanul sóvárog a gyönyörű varázslónő után, aki annyi sebet ejtett a testén… és a lelkén is.

Végtelen vágyódás

Lanthe hajdan nagyhatalmú varázslónő volt. Most megpróbálja visszaszerezni varázserejét, és hasztalan kutat az igaz szerelem után különféle halhatatlan gavallérok karjaiban. De nem felejtette el Thronost, a gyönyörű, ezüstszürke szemű vrekener fiút, aki védelmezte őt, amíg a valóság ki nem tépte a szárnyai alól. Az a szörnyű éjszaka mindent megváltoztatott. A fiúból hírhedt hadúr lett, aki bosszúért lihegve üldözi Lanthét.

Vajon a szenvedély vagy a bosszúvágy lángja éget forróbban?
A varázslók és a vrekenerek örök ellenségeskedése közepette vajon elnyeli Thronost és Lanthét a mindent elborító, pusztító viszály? Kipattanhat-e a hajdani, ártatlan, gyermeki barátságból a szenvedély szikrája, ami fényt gyújt a kétségek sötét útvesztőjében?"



4. Utoljára a legédesebb borítóval piacra kerülő könyvet hagytam, amely a legaranyosabb is. A héten találtam rá. Bella Swift ,,A ​kiskutya, aki unikornis akart lenni című regényére. A fedlapon egy cuki kutyus látható, ami nem csak a kedvemet hozta meg az olvasáshoz, hanem a szívemet is elrabolta. Ugye, milyen cuki? 
Megjelenésének várható időpontja: 2019. október 15.

Bella Swift 
A ​kiskutya, aki unikornis akart lenni
 
,,Mindig légy önmagad – kivéve, ha lehetsz unikornis is!
Milli, a mopsz épp karácsony előtt veszíti el az otthonát, de szerencsére Anna családja befogadja egy hétre. A játékos kedvű kiskutya nagyon megszereti Annát, és nagyon szeretne örökre vele maradni. De Anna nem vágyik kutyára – ő egy unikornist szeretne, legalábbis Milli szerint.
Sikerül-e Millinek unikornissá változnia? Ha rájönne, mit kell ehhez tennie, akkor talán valóra válhatna az álma, hogy otthonra találjon."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.