2019. június 5., szerda

Megérkeztek az új júliusi light és darkBubble csomagok



JÚLIUSI #lightBubble csomag témája: "Lángra lobbant"


🔥 A júliusi lightBubble csomagunk egy ízig-vérig (lobbanásig) fűtött szerelmes történet lesz, méghozzá egy magyar szerző tollából.
🔥 A kötet a Könyvhétre jelenik meg, és nagy örömünkre szolgál, hogy mindenkihez NÉVRE SZÓLÓAN DEDIKÁLT könyvek érkeznek majd a júliusi csomagban. Tehát ne felejtsd majd el megírni nekünk rendelésnél a megjegyzés rovatban, hogy milyen névre kéred a könyv dedikálását!
🔥 További exkluzív tartalommal is gazdagodhatsz, ha megrendeled tőlünk a csomagot, hiszen a szerző nektek, az olvasóknak címzett ÍRÓI LEVELÉT is olvashatjátok majd a könyv mellett, illetve ÍRÓI JEGYZETEKET is elrejtünk majd a kötet lapjai között.
🔥 A kötetről elmondható, hogy egyaránt kedvez a romantikus történeteket kedvelőknek, és azoknak is, akik szeretik a rejtélyeket, és imádnak a titok mélyére ásni, hogy kiderüljön az igazság!
🔥 A cselekményt egy olyan lány szemszögéből ismerhetjük meg, aki egy tragédia folytán kénytelen lesz hátrahagyni addigi életét, és (a jelek szerint) eltűnt kedvese nyomába szegődni, hogy aztán Európát átutazva, kettejük szenvedélyes szerelmi történetét felidézve jusson el a megfejtéshez.
🔥 A könyv és az exkluzív írói tartalmak mellett további bubisztikus meglepetések várnak rátok, így semmiképpen se hagyjátok ki ezt az izgalmas csomagot!
🔥A csomag már elérhető a megszokott helyen: www.bubblebook.hu
Továbbá itt tudsz tájékozódni a rendelési és szállítási időszak részleteiről is.



JÚLIUSI #darkBubble csomag témája: "Egyetlen egy"


♂️ A júliusi darkBubble csomagunk egy olyan kötetet hoz el nektek, melyet már a regény külföldi megjelenése óta izgatottan vártunk, és szintén a Könyvhéten jelenik meg hazánkban.
♂️ A regényről elmondhatjuk, hogy olyan disztópikus világképet tár elénk, melyben a nemek aránya nagyon is döntő szerepű, sőt, az egész világ sorsa egyetlen egy lány kezében van.
♂️ A lánynak döntenie kell a szerelem és a kötelesség között... és azok a lehetőségek, melyek eleinte teljesen magától értetődőek, később korántsem ennyire egyértelműek.
♂️ Azoknak ajánljuk ezt a csomagot, akik szeretik a hátborzongatóan disztópikus jövőképet ábrázoló regényeket, és szeretik borzolni a kedélyeket a már-már a valósághoz közelítő felemás világ elképzelésével.
♂️ Ha nem szeretnél lemaradni az izgalmas regényről, az exkluzív tartalmakról és még az annál is bubisztikusabb meglepetésekről, akkor ne hagyd ki a júliusi darkBubble csomagod!
A csomag már elérhető a megszokott helyen: www.bubblebook.hu
Továbbá itt tudsz tájékozódni a rendelési és szállítási időszak részleteiről is.




 A képek és a szöveg forrása --> https://www.facebook.com/bubblebookbox/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.