2019. június 12., szerda

Álomgyári megjelenésekre várva *--*

Összegyűjtöttem azokat a könyveket, amelyek megjelenésére izgatottan várok. 

1.
Lia Louis 
Valahol ​közel a boldogsághoz


„Egy ​csodálatosan megírt, vicces és megindító kezdés egy fondorlatos rejtéllyel a maga valójában… Felejthetetlen.” – Claire Douglas, Sunday Times bestsellerszerző
„Őszinte és bátor. A Valahol közel a boldogsághoz a szerelem, a való élet, a társadalmi kérdések és a mentális egészség egy gondolatébresztő és gyönyörű tanulmánya.” – Jill Mansell
Lizzie James boldog.
Van egy biztos munkahelye (a nassolnivalók biztos áradatával a fiókjában), ugyanaz a legjobb barátnője egészen iskolás kora óta, és minden csütörtök este együtt van a családjával, hogy házhoz szállítós kaját egyenek és ócska műsorokat nézzenek a tévében. Lizzie szereti a cseppet sem bonyolult életét.
Aztán egy napon egy levél érkezik az első szerelmétől, Romantől. Egy levél, amit azon a napon írtak, amikor a fiú eltűnt. 12 évvel ezelőtt. Feltörnek benne a régóta elfojtott fájdalmas emlékek: az új iskola, ahova betegen kellett mennie, szeretett nagypapája halála, és az első szerelme elvesztése. 
 Ahogy Lizzie kibogozza a levél titkait, úgy fedezi fel, mi történt abban az évben, amikor az élete darabjaira hullott – és minden út Romanhez vezet.
De vajon ki küldte a levelet? És valójában mi történt Romannel?
Lizzie James azt hitte, boldog; vagy legalábbis valami nagyon hasonló. De most egyáltalán nem hiszi.
Lia Louis első regénye tökéletes olvasmány a Jojo Moyes-, a Mhairi McFarlane-, a Cecelia Ahern- és a Kate Eberlen-rajongóknak. Ez az a történet, amit sokáig nem fogsz elfelejteni.

Várható megjelenés: 2019. 08. 10.


  2.  
Lisa Jackson 
Paranoiás

 „Feszült, ​izgalmas és meghökkentő. Odaszegezi az olvasót a székhez.” – Booklist
„Félelmetes történet tele veszéllyel és megdöbbentő csavarral.” – RT Book Reviews
Vannak, akik úgy gondolják, Rachel Gaston húsz évvel ezelőtt megúszott egy gyilkosságot.
Rachel még mindig nem érti, egy ostoba kamasz játék hogyan válhatott halálossá – illetve hogy ki cserélte ki a puha töltényű légpisztolyát valódi fegyverre. Amikor egy alak a semmiből elé ugrott a sötétben, ő gondolkodás nélkül lőtt. Aztán felismerte a féltestvérét, Luke-ot, ahogy a vér egyre jobban elárasztotta a mellkasát.

A terápia ellenére Rachel rémálmai arról az estéről folytatódnak. A szorongása hozzájárult a válásához Cade Ryder nyomozóval, annak ellenére is, hogy a férfi saját magát hibáztatta. Ahogy közeledik Rachel érettségi találkozója, a nő úgy érzi, a képzelete gonosz tréfát űz vele: mintha a tárgyak a házában maguktól elmozdulnának a helyükről; mintha idegen parfüm terjengene a levegőben; mintha valaki követné az autóját; figyelné a házát.
Minden oka megvan, hogy féljen. És ahogy az összefüggés egyre jobban kibontakozik egy új gyilkossági ügy nyomai és Luke halála között, Rachel ráébred, hogy nem menekülhet a múlt elől, és az igazság talán sokkal sötétebb, mint a legfélelmetesebb rémálmai.
A New York Times bestsellerszerzőjének, Lisa Jacksonnak a legújabb, magyarul megjelenő idegborzoló thrillere egy bűntudattól üldözött nőről megmutatja, hogy semmiben sem bízhatsz, még a saját emlékeidben sem.

Előrendelhető  ---> https://www.libri.hu/konyv - Lisa Jackson : Paranoiás

 Várható megjelenés: 2019. 10. 20.

 
3. 
Kate Hewitt 
Törékeny ​életek


 „Szívszorító ​és magával ragadó… olyan jó, mint bármelyik Jodi Picoult- vagy Diane Chamberlain-könyv.” – Bookish Jottings
„Egy erőteljes, érzelmes és magával ragadó könyv… egy fantasztikus történet.” – MoMo's Book Diary
Vajon tényleg olyan könnyű és egyszerű az élete, amilyennek kívülről látszik? Vagy valójában magányos abban a hatalmas házban egyedül, és az esti pihenés épp azt jelenti neki is, mint nekem? 

Amikor Tessa megérkezik a kis házba a tó mellé a két gyerekével, Bennel és Katherine-nel, ez egy menekülés. Mindhármuk számára. Nem számít, hogy a bérelt ház egy kicsit kicsi – a nyárra az övék. Egy hely, ahol elrejtőzhetnek.
Az elszigeteltségük azonban véget ér, amikor találkoznak a családdal a szomszédos, hatalmas házból. Három gyerek – Charlotte, Zoe és Max – és az ő elbűvölő anyukájuk, Rebecca, aki határozottan úgy fest, be akarja vonni Tessát az életükbe.
De Rebecca egy sötét titkot rejteget magáról. Olyat, ami nemcsak az ő családját veszélyezteti, de Tessáét is. És amikor rádöbben, hogy nincs más választása, mint néhány hétre otthagyni a gyerekeit, Tessa tűnik az egyetlen embernek, akiben megbízhat.
Hirtelen Tessa ott találja magát egy olyan életben, amiről mindig is csak álmodott. Gazdagság, egy nagy rakás gyerek és Rebecca jóképű férje, aki hétvégente érkezik.
És bár erős kötelék kezd alakulni közöttük, a titkok megtalálják a módját, hogy utolérjék az embert. Ahogy közeledik a nyár vége, vajon ki fog megtanulni újra szeretni, és ki kockáztatja, hogy mindent elveszít?  

Kate Hewitt, USA Today bestsellerszerző legújabb regénye egy elragadó, fordulatos és érzelmes történet egy szívszorító csavarral Jodi Picoult, Emily Bleeker és Diane Chamberlain rajongóinak.

Előrendelhető --> https://www.libri.hu/konyv - Kate Hewitt : Törékeny ​életek

 Várható megjelenés: 2019. 10. 30.



4. 
Helen Hoang 
Menyasszony ​rendelésre

Khai ​Diepnek nincsenek érzései. Persze bosszantja, ha valaki odébb teszi a holmiját, és elégedett, ha a könyvelés az utolsó fillérig stimmel, de elsöprő, fontos érzelmeket nem mutat. Nem gyászol, és nem szeret. Azt hiszi magáról, hogy sérült, de a családja ezt másként látja. Ők jól tudják, hogy a férfi az autizmusa miatt egyszerűen csak máshogyan viszonyul az érzésekhez. Mivel nagyon kerüli a párkapcsolatokat, édesanyja a kezébe veszi az irányítást, és Vietnamba megy, hogy tökéletes feleséget találjon neki.
Esme Tran Ho Si Minh-városban lakik. Mivel félvér, mindig úgy érzi, sehová sem tartozik igazán. Amikor lehetősége nyílik Amerikába utazni, hogy egy férjjelölttel találkozzon, nem tud nemet mondani, mert úgy gondolja, a családjának ezzel segítene a legtöbbet. De Khait nem sikerül a tervek szerint elcsábítania. Amit Esme a szerelemről tud, az mind igaz is… de csak saját magára vonatkozóan. Teljesen belebolondul a férfiba, aki meg van róla győződve, hogy sosem fogja tudni viszonozni az érzéseit.
Esme hamarosan kénytelen lesz elhagyni az Egyesült Államokat, de Khai végül rádöbben, hogy mindvégig tévedésben volt… és hogy a szerelemnek sokféle arca lehet.
Helen Hoang, a szívmelengető és üde A szerelem egyenlete című regénye után, melyet saját Asperger-szindrómája ihletett, ezúttal egy beilleszkedési nehézségekkel küzdő férfit kísér végig a pártalálás és a szerelem rögös útján.

Előrendelhető --> https://www.libri.hu/konyv - Helen Hoang : Menyasszony rendelésre 

Várható megjelenés: 2019. 06. 30.



5. 
Isabelle Broom 
Ezer ​csillag közül te

 „Gyönyörűen ​romantikus.” – Milly Johnson
„Egy Isabelle Broom-regényben mindig számíthatsz egy egzotikus tájra, szívmelengető romantikára és esetleg néhány könnycseppre.” – Red Online
„Vedd magadhoz az útleveled, mert Isabell Broom egy csodálatos érzelmi utazásra fog vinni!” – Adele Parks, bestsellerszerző
„Könnyeket csal a szemünkbe és mosolyt az arcunkra.” – Heat

 Egyetlen szikra fénybe borítja mindkettőjük életét
Alice éppen megkomolyodik. Talán nem azt a kalandos életet éli, amit valaha elképzelt magának, de több mint amire bárki is vágyhat, hogy boldog legyen – mert van megbízható barátja, védelmező anyja –, még ha a vágyai egy kis része mindig is elfojtva marad.
Max mindent összekuszál. Egy pusztító sérülés után elhatározza, hogy bizonyít saját magának: hogy megtalálja az embert a fogyatékosság mögött, hogy kiszabadul a családja szorításából, hogy képes még kalandokra.
Egy Sri Lanka-i utazás az utolsó kitörés Alice számára – az utolsó esélye, hogy belevesse magát az otthonától több ezer mérföldre lévő forróságba, káoszba és sokszínűségbe.
És ez az a pillanat, amikor találkozik Maxszel.
Alice még nem tudja, de ezzel az egész élete megváltozik.
Max még nem tudja, de ő az, aki megváltoztatja Alice életét.
Isabelle Broom gyönyörű, szívmelengető romantikus története a szerelemről, életről és a veszteségről.


Előrendelés  ---> https://www.libri.hu/konyv - Isabelle Broom : Ezer ​csillag közül te

 Várható megjelenés: 2019. 08. 15.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.