2018. december 1., szombat

Robin O'Wrightly - #Wetoo 2



Hetek óta készülök arra, hogy lerántsam a leplet Robin O'Wrightly új regényének címéről és gyönyörű borítójáról, amely nagy valószínűséggel szintén a Mogul Kiadó gondozásában kerül piacra. Sokak számára már ismerős az írónő neve, hiszen több műve is megjelent. Ilyen például az Andrea ​& Andrea, az Erelem, Erelemkettő, vagy a Tripiconi sztori, de közreműködött Krencz Nóra mellett a Menedéknél is. A szerzői csoportjában ingyen letölthető Emlékkönny címet viselő romantikus története, amely valós eseményeket tárnak az olvasók elé.
A #Wetoo idén áprilisban jelent meg, a Könyvfesztiválra és jövő nyáron követi őt a folytatása, a #Wetoo 2 Testcserés számadás. Robin elárulta, hogy a már jól ismert karakterek visszatérnek, sőt kiderül belőle, hogy Richard megtudta-e, amit akart. Én már kíváncsian várom. 
Könyvmogul webáruházban be lehet szerezni az első részt, akit érdekel ---> https://shop.konyvmogul.hu/szorakoztato-irodalom-138/lelektani-drama?fbclid=IwAR0zvWlctimFq8Q_k9OXtFNKE56-dpoB9k8mAK7o3TAwH-yoC8zchOGJ73c

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.