2021. május 22., szombat

Hamarosan érkeznek a könyvesboltokba Blanka Lipińska könyvének folytatásai

Igaz a hír, miszerint hamarosan visszatér nemcsak a boltok polcaira, de a filmvászonra is Don Massimo Torricelli és Laura Biel. 

Ha tetszett nektek Blanka Lipińska 365 nap című regénye, akkor minden bizonysággal örömmel tölt el benneteket, hiszen idén nemcsak a második kötet érkezik, hanem év vége felé a trilógia utolsó része is kiadásra kerül. 

Előbbi Az a nap, míg utóbbi a Még 365 nap címet kapta. A másik kötet június 28.-án jelenik meg hazánkban, míg a lezáró rész előreláthatólag november 29.-én kerül a boltok polcaira.



 Blanka Lipińska 

Az ​a nap (365 nap 2.)


Laura ​ Biel szicíliai élete mesébe illő. Káprázatos, nagyszabású esküvő, egy férj, aki mindent megtesz érte és megad neki, majd terhesség, ajándékok és egyszerűen minden képzeletet felülmúló fényűzés: személyzet, autók, tengerparti villák. Minden tökéletes lenne, ha nincs az a kis szépséghiba, hogy mindenütt gengszterek vannak, egy közelebbről meg nem határozott bűntény lóg a levegőben, valaki folyton megpróbálja Laurát elrabolni és megölni, és Olo, a legjobb barátnője vakon botorkál a nyomában. A legveszélyesebb szicíliai feleségeként következményekkel jár, és ezt Laura a saját bőrén tapasztalja…

A 365 nap második része nemcsak egy lefekvés előtti olvasásra szánt kellemes szerelmi történet. A történet csupa váratlan fordulat és meglepetés: menekülések, üldözések, árulások, becsületbeli ügyek és értük folytatott harc, és halálos veszély is előfordul benne. Minden fejezet meglepetésként éri az olvasót, semmi sem magától értetődő, a kemény szexet és egy játékot leszámítva, amiben nincsek jó és rossz hősök, viszont van a nagy ismeretlen, az igaz szerelem, hatalmas veszély és elsöprő szenvedély.

 

  Megjelenésének várható időpontja: 2021. június 28.


 

 

Blanka Lipińska 

Még ​365 nap (365 nap 3.)


Fülszöveg egyelőre ismeretlen, csak a borító került fel több oldalra is. 

A megjelenés 2021. november 29-én várható.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.