2021. május 16., vasárnap

Heti megjelenési információk 2021.05.16.

 Összegyűjtöttem azokat a könyveket, amelyekről a héten hullt le a lepel és előjegyezhetővé váltak, vagy már meg is jelentek.

 

Friss megjelenések

1.  Kelly Rimmer 

Amikor ​elvesztettelek


A Kinek a lánya? és a Nélküled című bestsellerek világhírű írójának regénye a szerelem erejébe vetett hitről.

Kívántad-e már valaha, hogy megismétlődhessen az első találkozásod valakivel?
Amikor Leo és Molly összeházasodik, úgy érzik, övék a világ, együtt bármire képesek. Azonban a haditudósítóként dolgozó Leo balesetet szenved, és elveszti az emlékeit. Molly odaadó feleségként segít neki előhívni a memóriájából a töredékeket, hogy összeállíthassa belőlük, ki volt és milyen életet élt azelőtt – közben pedig menthetetlenül egymásba szeretnek, újra.
A baj az, hogy Molly súlyos titkot rejteget a férje elől, ezért amikor Leo emlékezete fokozatosan visszatér, egyre jobban megretten. Attól tart, közeledik a pillanat, amikor a férfinak rá kell jönnie, a házasságukkal nincs minden rendben, és ekkor elveszíti őt.

 

 

2.  John Nicholl 

Holtak ​képei között


„Ő ​a halál hírnöke, a végzet sötét ruhás angyala,
és a szerencsétlenek, akiknek a hírt hozza,
már abban a pillanatban tudják ezt, ahogy meglátják.”
Emma nem tudta, mióta rejtőzött a férfi csendben és mozdulatlanul a hatalmas viktoriánus szekrényben az ő egyszemélyes ágya mellett. Nem tudta, mióta leselkedett rá nyálcsorgatva a két nehéz tölgyfa ajtó résén át, és mióta figyelte megbabonázva, ahogy Emma nyugtalan álomba merül. Nem tudta, mikor nyitotta ki az ajtókat, és lopakodott hozzá az éjszaka sötétjében.

Gravel nyomozó patthelyzetben találja magát, amikor a tizenkilenc éves helyi egyetemistát elrabolja és fogságba ejti egy szadista sorozatgyilkos, aki már öt fiatal nő kínzásáért és haláláért felel. Vajon megtalálja a lányt, és megállíthatja a gyilkost?

Minél nagyobb a gonoszság, annál halálosabb a játék.
Te meddig mennél el, ha az életed a tét?

Dermesztő, komor bizonytalansággal terhes pszichológiai
thriller, amitől garantáltan lerágod a körmödet.
Kapcsolj ki borzongással!

 

3.  Lucinda Riley 

Az ​olasz lány


 Rosanna Menici még csak tizenegy éves, amikor megismerkedik Roberto Rossinivel, a férfival, aki örökre megváltoztatja az életét. A fiatal tenor ekkor már ismert sztár a szülővárosában, Nápolyban, és alig figyel a félszeg lányra. Ám amikor a családi ünnepségen az első énekhangok megtöltik a szobát, már nem tudja levenni a tekintetét Rosannáról. Hat évvel később Rosanna és Roberto újra találkoznak a milánói operaházban, és a két művész közös útra indul, hogy tehetségükkel meghódítsák az egész világot. Egymás iránti szenvedélyes szerelmük megszállottsággá válik, nem törődnek a múlt árnyaival sem, ami a boldogságukat fenyegeti.

 

 

 

 

4.  Catherine Rider 

Csók ​Palm Springsben


 Sasha (alias Quinn Jackson) tizennyolc éves, és minden erejével azon van, hogy el tudja felejteni a róla készült, kínos videót, ami az egész világot bejárta. Ebben épp kapóra jön neki a Palm Springs-i nyaralás. A terv: nyár, napsütés és ereszd el a hajam. Jay (azaz Jackson Quinn), tizenkilenc éves, és azt reméli, hogy ha sikerül megírnia egy ütős, leleplező cikket, akkor végre be tudja bizonyítani a családjának, hogy született újságíró. Ám a repülőn a turistaosztályon találja magát, miközben Sasha az ő helyét kapja az első osztályon.Egyértelmű, hogy összekeverték a két nevet. Ellenszenv első látásra. De elég hozzá még pár félreértés (és téves foglalás), hogy Sasha és Jay már ne is berzenkedjenek annyira egymás ellen…

 

 

 

 

Borítót kapott Beth Flynn Kilenc perc című könyvének folytatása.  

Fogy ​az idő (Kilenc perc 2.)


Azt ​hitték, a kivégzésével lezárul az egész. Tévedtek.

Dél-Florida leghírhedtebb és legbrutálisabb motoros bandájának a vezérét kivégezték egy méreginjekcióval. Napokkal később a családjának és barátainak vissza kellett volna térniük a régi kerékvágásba, hogy továbbléphessenek. Ehelyett egy olyan eltorzult és veszélyes világban találják magukat, ahol még a legkönyörtelenebbek is megdöbbenten szembesülnek az árulások gubancos hálójával, nemcsak Dél-Florida veszélyes utcáin, de egészen a legmagasabb szinteken is.

A Kilenc perc ezen magával ragadó folytatásregénye, a Rossz időben az 1950-es évekbeli közép-Florida napfényes síkságaitól Fort Lauderale trópusi hőségén át a floridai siralomház folyosóin át kalauzolja el az olvasót, mígnem megérkezünk Jason „Grizz” Talbot háttértörténetéhez és a titokhoz, amit egész életén át próbált leplezni.

Még Grizz belső köreiben sem ismerik a férfi teljes történetét – a tragédiát, ami rányomta a bélyeget a fiatalkori éveire, a véletlenszerű felfedezés, ami a kormány legkeresettebb és leginkább rettegett emberévé tette, és a szerelmének mélységeire Ginny, a gyengédszívű, ártatlan lány iránt, akit egykor elrabolt, majd feleségül vett.

Ginny, Grizz egykori rögeszméje, és most a gyermeke anyja, éveken át gyászolta a férfit, akit eleinte elutasított, aztán megszeretett. Mostanra újraházasodott Tommyval, a banda egy korábbi tagjával, és a pár több mint egy évtizedet töltött azzal, hogy próbálták az erőszakos, bűncselekményekkel teli világtól távol, a floridai Everglades szélén kialakított normális életüket élni.

Tommy számára különösen magas a tét. Éveken át kétségbeesetten szerelmes volt Ginnybe, és most végre valóra vált az álma: feleségül vette a nőt, akiről azt hitte, sosem lehet az övé. De még a normális élet látszatával – virágzó karrier, két gyönyörű gyermek és egy őszintén boldog és szeretetteljes házasság – sem képesek maguk mögött hagyni a múltat. Valahányszor megfordulnak, újabb titokra derül fény, feltárva az őket összekötő szálakat.

És most, hogy Grizzt kivégezték, Ginny olyan sötét, olyan kegyetlen titkokat tud meg, nem is biztos, hogy képes továbbmenni.

Vajon ezek a titkok darabokra törik a szerelmüket? És meddig fogja Grizz védelmezni azt, amit a sajátjának tart, még a síron túlról is?

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.