2019. december 15., vasárnap

Heti megjelenési információk 2019.12. 15.


Összegyűjtöttem azokat a könyveket, amelyek már megjelentek, vagy éppen megjelenés előtt állnak.


1. Hamarosan érkezik a Henry Cavill főszereplésével készült Vaják című sorozat. 
Ezen okból kifolyólag, a kiadónak köszönhetően új köntöst kap Andrzej Sapkowski könyvsorozata.

Andrzej Sapkowski 
Az ​utolsó kívánság (Vaják 1.)


Sapkowski ​magával ragadja a képzeleted!
Később azt beszélték, a férfi északról érkezett, a Kötélverők kapuján keresztül. Bár nem volt idős, a haja szinte teljesen fehér volt. Amikor levetette köpenyét, kiderült, hogy a vállán egy szíjon kard függ. Nem volt ebben semmi szokatlan, Vizimában szinte mindenki fegyverrel járt, de azért senki sem hordott pallost a hátán, mint valami íjat vagy tegezt. A fehér hajut a királyi felhívás vezette a városba; a Vizima lakosait gyötrő striga visszaváltozásáért járó háromezer oren jutalom. Ilyen idők jártak. Régen csak a farkasok üvöltöttek az erdőkben, mostanra mindenféle mocsadék elszaporodott – akárhová nézel: lidércek, strigák, ocsmány hódfajzatok, baziliszkuszok, ördegek, mifenék, vilák és vízbefúltak. Ide már nem elég az egyszerű varázslat vagy nyárkaró. Ide hozzáértő kell. És a messzi Ríviából érkezett idegen épp ilyen szakember. Ő Geralt, a vaják, a mágia és a kard mestere, egy mutáns, akit arra teremtettek, hogy megőrizze a világban az erkölcsi és természeti rendet.



2. Januárban érkezik Julia Whelan könyve.

Julia Whelan 
Egy ​év veled

 Az ​amerikai Ella Durran mindig is arról álmodott, hogy az Oxfordon tanuljon. 24 évesen végre teljesül az álma, és ösztöndíjat kap Angliába. Ám ekkor váratlanul felajánlanak neki egy hihetetlen pozíciót egy felemelkedőben lévő politikai sztár elnöki kampányában. És ez a visszautasíthatatlan ajánlat azt jelenti, hogy a lánynak az oxfordi év végén azonnal vissza kell mennie D. C.-be. Ella próbálja minél jobban kihasználni és élvezni ezt a kevés időt, egészen addig, amíg találkozik egy goromba férfivel, akinek túl nagy a szája, és a kocsija már az első nap tönkreteszi a felsőjét.
Amikor Ella rájön, hogy az angol irodalmat nem más tartja, mint ugyanaz a férfi, akibe belefutott, Jamie Davenport, életében először arra gondol, talán mégsem az Oxford az ő helye. Azonban egy késő esti ital mellett rájönnek, olyan kapocs van köztük, amire sosem számítottak, és a kezdeti könnyed flörtből hamar valami komolyabb válik. Azonban Jamie-nek van egy fájdalmas titka, és amikor Ella kideríti, mit rejteget, azonnal érzi, hogy az egész élete meg fog változni.
A lány látszólag lehetetlen döntés elé kerül: fordítson hátat a férfinak, akit szeret, és kövesse politikai álmait, vagy maradjon Jamie-vel, együtt vészelve át a megpróbáltatásokat, amire egyikük sem készült fel. Az év vége azonban gyorsan közeledik, és Ellának el kell döntenie, hogy még mindig ugyanazok-e az álmai, mint az elején.



 3. Megjelent Sam Wilberry új regénye, amely a Csillagvizsgáló címet kapta. 
A borítója eszméletlenül tetszik.

Sam Wilberry 
Csillagvizsgáló

“Nem csak egy Univerzumban létezünk, hanem mi magunk is azok vagyunk.”

Édesanyja váratlan halála kifordítja a négy sarkából Aaron világát. A fiú létrehoz egy blogot, ahol kiírhatja a fájdalmát, ahol önmaga lehet, és szép lassan felépül egy olyan közösség, akiknek mindent elmondhat.
Lehet-e az írott szó valódi gyógyír? Milyen út vezet az önmegvalósításig?
A blogbejegyzéseken keresztül Aaron lelke legyezőként nyílik ki, és mutatja meg az érzéseit, a gyászt, a félelmeket, a kimondatlan titkokat. És amikor rátalál a boldogság, csak egyetlen feladata van: megőrizni azt.







4. B. E. Belle a napokban osztotta meg a hivatalos szerzői oldalán a következő évben megjelenő könyve címét, borítóját, fülszövegét és megjelenésének várható dátumát. 
Ki várja már?

B. E. Belle 
Megtörtek

Dása Szmirnova komoly versenytáncos múlttal a háta mögött diplomás táncpedagógus lesz. Angyali szépség, ám a lelke fagyos, mint a tél. Magyarországra költözik, ahol az orosz rutint követve, vasszigorral neveli tanítványait. Anyagi jóléte és szakmai tudása miatt azt hiszi, neki mindent szabad. Szembemegy a magyar oktatási rendszerrel, nem törődve növendékei szüleivel sem. Kezelhetetlen természet, mígnem váratlanul megismerkedik egy szeretetteljes férfival.
Oroszi Hunor gyötrelmes gyermekkora után Istennel a szívében kezd új életet. Agyontetovált, kigyúrt testű drogterapeutaként, őszinte elhivatottsággal segíti a régi önmagára emlékeztető, szerencsétlen sorsú gyerekeket a kiskorúak drogrehabilitációs intézetében. Melegszívű férfi, mígnem véletlenül találkozik egy kemény lelkű, elutasító nővel.
Két külön világ: társadalmi különbségek, ellentétes oktatási normák, eltérő vallási nézetek. Mégis mindketten szerelemre ébrednek.
Vajon képes lesz ez a két megtört lélek kézen fogva elindulni a gyógyulás útján?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.