2019. október 27., vasárnap

Heti megjelenési információk 2019. 10. 27.

Összegyűjtöttem azokat a könyveket, amelyek már megjelentek, vagy éppen megjelenés előtt állnak. Minden héten vasárnap érkezem az új heti bejegyzéssel, amiről ha nem szeretnétek lemaradni, akkor iratkozzatok fel.


1. Megjelent Lylia Bloom "Ne ​mondd, hogy akarsz" című könyve. Pár hete felkerült a blogomra egy beleolvasó, amelyet ide kattintva megtekinthettek~~>https://krvilagakonyvek.blogspot.com/2019/10/beleolvaso-lylia-bloom-ne-mondd-hogy.html


Lylia Bloom 
Ne ​mondd, hogy akarsz


Szabolcs szereti az életét, és nem akar változtatni rajta.
Tetoválóként könnyen megkaphatja a lányokat, akiket elvarázsol csibészes mosolya és mérhetetlen önbizalma. A legfontosabb számára, hogy ne kötődjön senkihez, és ennek érdekében szigorúan betartja a saját szabályait.
Júlia utálja az életét, semmi mást nem akar, csak változtatni rajta.
Elege van az anyjából, és az általa felállított szabályokból. Alig várja, hogy nagykorú legyen, és szó nélkül maga mögött hagyhassa az elvárásokat. Addig azonban hátra van még egy kötelező program.
A közös nyaralás egymás mellé kényszeríti őket, és nem várt gondolatokat hoz felszínre.
Szabi képes lehet beismerni, hogy többet érez, mint amit valaha is meg akart engedni magának? Lia vajon félreteszi a menekülési kényszert a fiú miatt?
Vár rád Barcelona és egy lassan kibontakozó szerelem Lylia Bloom legújabb regényében.





2. Ettől a héttől kapható lett Marilyn Miller  "A ​rabság gyönyöre" című romantikus regénye. 
Marilyn Miller 
A ​rabság gyönyöre


Egyszerű nyaralásnak indul az egész, ami rémálommá válik.
Egy barátnő. Egy ház. Ahol semmi sem az, aminek látszik.
Egy titkos buli, ahol Aisha elveszíti a legfontosabbat.
A szabadságát.
Az élete már nem az övé, más rendelkezik vele.
Olyan életet kell élnie, amit nem ő választott, hanem amibe belekényszerítették.
Minden napja szenvedés, amiből egy kiút látszik.
Ám a pokolból nem ilyen egyszerű a menekülés.
Egy majdnem tragikus találkozás mindent megváltoztat, szabadságának kulcsa Roman Raine kezébe kerül. Egy olyan férfi kezébe, akihez még vonzódni is veszélyes.
Azonban az ellentétek ellenére feltámad a vágy, a határok, amik elválasztják őket,
egy napon elmosódnak, hogy átadhassák magukat a gyönyörnek.
A rabság gyönyörének.
„ Semmi mást nem akarok ebben a pillanatban, csak a karjaiban darabokra hullni, hogy a végén csak azokat a darabkákat szedhessem össze, amik fontosak. Azokat, amikben ő már benne él.”



3. Új Borbás Edina kötetről hullt le a lepel. A könyv A szeráj címet kapta, és eszméletlenül gyönyörű a borítója.


Borbás Edina 
A ​szeráj 
 Budapesti éjszakák titkai 1896-ban

Budapesti ​éjszakák titkai 1896-ban
A regényt valós események ihlették.
1896 tavaszán a Szofia nevű gőzös legénysége egy titokzatos lányt ment ki az örvénylő Dunából. A menyasszonyi ruhában fuldokló szépség minden emlékét elveszítette, így, jobb híján, az őt megmentő hajóról kapja a nevét.
Szofia szépsége áldás és átok is egyben. A gyönyörű lány előtt megnyílnak az akkor épült, Budai Konstantinápoly nevű szórakoztató negyed titkos szalonjának kapui, de ez akár a végzetét is jelentheti. Jótevője, ifjabb Pálffy Mór gróf saját jövőjét is kockára teszi, hogy a lány tisztaságát megőrizhesse. Vajon Szofia rátalál múltjára és régi önmagára, vagy örök homály fedi a Szeráj előtti életét?
A mulatónegyed üzemeltetője, Somossy Károly mindent és mindenkit felhasznál céljai elérése érdekében. Nem csak Szofiát mozgatja marionett bábúként, hanem Carola Cecíliát, Budapest díváját is képes lenne feláldozni, hogy vállalkozása ne valljon kudarcot. Európa legnagyobb szórakoztató negyedének a sorsa azonban, minden erőfeszítése ellenére, nem az ő kezében nyugszik.
A romantikus kalandregény szövevényes szálai egy elfeledett budapesti városrész rég megsemmisült falai közé repítik vissza az olvasót, ahol perzselő szenvedély, gonosz intrikák és izgalmas kalandok várják azokat, akik alámerülnek a történetbe.
Borbás Edina, MTA SZAB médiadíjas és Los Angeles Film Awardas díjas forgatókönyv-író ezúttal a millennium évébe kalauzolja el az olvasót, ahol minden megtörténhet.


4. A héten felkerült Rácz-Stefán Tibor új könyvének a fülszövege. A borító még tervezés alatt áll, viszont a címe már ismert.

Rácz-Stefán Tibor 
Pokolba ​a jópasikkal!

A ​világ végére is követnéd azt, akit szeretsz?
Hunor igazi álmodozó. Egyetemre készülés helyett inkább szakácsnak tanulna, és a saját útját járná, ha túlféltő anyja és bátyja végre elengednék.
Viszont másra is vágyik: bátyja legjobb barátjára, a pokolian jóképű Gergőre, akibe már évek óta szerelmes.
Gergő kedves, vicces és figyelmes is, az a típusú srác, akivel minden tökéletes lehetne, ha nem vágyódna el annyira Magyarországról…
Ahogy beköszönt a forró nyár és az érzelmek is túlhevülnek, Hunor döntéshelyzetbe kerül:
Menjen, vagy maradjon?
Budapesten tartaná a családja és a főnöke, a morcos, de segítőkész Michelin-díjas séf, akitől sokat tanulhat.
London mellett is szólnak érvek, ezek közül a legerősebb a szerelem és az új kalandok ígérete.
Bármikor újrakezdheted az életed?
Hunor egyre jobban hinni akar ebben, csak azt nem tudja, hogy Budapesten vagy Londonban találhat rá a boldogságra…
„Akárcsak egy jó séf, Rácz-Stefán Tibor is gondos aprólékossággal válogatta össze legújabb regényének tökéletes hozzávalóit: Fiatalkori útkeresés, reménytelennek tűnő szerelem, a felnőtté válás nehézségei, finom ételek és egy minden szívet megdobogtató jópasi. Kell ennél több?” – Veronika’s Reader Feeder blog
Az év legszexibb és legérzelmesebb LMBT története.
Találj válaszokat a főhősökkel!


5. Ilyen gyönyörű lett  On Sai új könyvének borítója.

On Sai 
Álruhában (Vágymágusok 1.)


Lehet barátság férfi és nő között?
Szépvölgyi Rianna egy eldugott völgy grófkisasszonya, aki bogaras atyjával és zenész ikeröccsével él. Rianna férfiruhában van, amikor balszerencséjére találkozik Ras parancsnokkal, aki a hazaérkező hírhedt Kartal hercegnek gyűjt katonákat.
Riannát összecseréli az ikertestvérével, és magával viszi.
Ha rájönnek, hogy Rianna lány, kiirthatják felségárulásért a családját.
Vajon sikerül visszacserélnie magát, mielőtt lelepleződik?
De mit tegyen addig a férfiasan vonzó Ras, a magát mutogató jóképű Mort és a vad Lidérc közelében, ha a mágiája csalogatja a férfiakat?
Míg a hercegre várnak, valaki vadászni kezd a csapatra.
Rianna nem számíthat másra, csak az eszére, és egy hajmeresztő szövetségesre, miközben őket lesi a természet, ami hol a halálukat akarja, hol pedig illetlenül valami mást.
„…amikor reggelente álmosan felnézel a tornyokra vagy megcirógatod a falat, az ember azt kívánja, bárcsak ő lenne a kezed alatt.”



6. Megjelent az Álomgyár Kiadó gondozásában az "Uralkodj magadon" című könyvsorozat befejező része! 


Emma Chase 
A ​királynő férjet keres (Uralkodj magadon 4.)



„Lélegzetelállítóan gyönyörű.” – Shh Mom's Reading
Lenora Celeste Beatrice Arabella Pembrook hercegnőnek nem éppen átlagos gyerekkora volt. Arra nevelték, hogy királynő legyen – Wessco első királynője. És ez nagy dolog.
Amikor tizenkilenc évesen megkoronázzák a gyönyörű fiatal trónörököst, ő készen áll arra, hogy uralkodjon. Elbűvölő, okos, magabiztos és leleményes.
Viszont nem házas.
Márpedig a tanácsadóinak ez az elsődleges szempontja. Ez az, amit a parlament megkövetel, és amit a nép akar.
Lenora nem vágyik arra, hogy hozzáláncolja magát egy férfihoz – pláne olyanhoz, aki csak a korona miatt van vele. De néha muszáj egyezséget kötni, és eleget tenni a kötelezettségeknek.
Még a királynőknek is. Különösen a királynőknek.
A New York Time bestsellerszerzője, Emma Chase ezúttal egy édes és szexi, különálló fenséges történettel örvendezteti meg olvasóit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.