2019. május 5., vasárnap

Megérkeztek az új júniusi light és darkBubble csomagok


JÚNIUSI #lightBubble csomag témája: Csillag az égen


Az élet bonyolult és kiszámíthatatlan. Főleg akkor gondolhatjuk ezt joggal, ha a gimnázium utolsó évének legelső napján lépünk be a suli kapuján.
A júniusi #lightBubble kötet egy nemzetközileg elismert író tollából származik, kinek kis hazánkban is nagyon szeretik ezidáig megjelent regényét.
Ebben a történetben nagy szerepet kap a szeretet és az elfogadás, és a kötet ráébreszt minket arra, hogy a támogató barátok segítsége és a család őszinte szeretete mindennél többet érnek a világon.
Ha szeretsz elmerülni az igazán szívet melengető és letehetetlen regényekben, akkor bátran ajánljuk neked ezt a csomagot, melynek könyvében egy végzős gimnazista szemén keresztül láthatjuk az eleinte igencsak taszító világot.
Csakúgy mint a könyv, a kötet mellett helyet kapó ajándékok is egytől-egyig szerethető bubis meglepetések lesznek!
Ne feledjétek, mindannyian olyanok vagyunk, mint a csillagok az égen: kicsik a sokaságban, de ha összefogunk, ragyogó fényünk beboríthatja az egész égboltot!
A csomag már elérhető a megszokott helyen:
👉 www.bubblebook.hu
Továbbá itt tudsz tájékozódni a rendelési és szállítási időszak részleteiről is.
Mindannyian csillagok vagyunk az égen!




JÚNIUSI #darkBubble csomag témája: A világ peremén

 
🐋 Minden, ami számunkra ma még természetes, minden, ami elpusztítható, a júniusi darkBubble kötetben már nincs. Elégtek a Földön az emberek, az állatok, a növények, az erdők és a vizek, gyakorlatilag minden élhető formát elpusztított az emberiség. Semmi sem maradt a régi világból.
🐋 A történetben végigkísérhetjük egy klímaháború utolsó túlélőinek új életét. Létrejött egy lebegő város az Északi-sarkkör felett, ahol az utolsó emberek szigorú rend szerint próbálják élni a még lehetséges életüket.
🐋 Majd feltűnik egy különös személy, akinek csónakját egy gyilkos bálna húzza a vízen a lebegő város felé, és innentől kezdve elindul valamiféle lázas tenni akarás a város berkein belül.
🐋 Ha nem riadsz vissza attól, hogy ha - sajnos - egy hátborzongatóan ismerős közeljövőről olvashatsz, akkor mindenképpen ajánljuk neked ezt a csomagot!
🐋 Igazán szemfelnyitó olvasmány a klímaváltozás veszélyeiről és akár egy közelgő klímaháború esélyeiről, és persze azokról az emberekről, akiknek összetartása megakadályozhatja a baljós jövőképet.
🐋A csomag már elérhető a megszokott helyen:
👉 www.bubblebook.hu
Továbbá itt tudsz tájékozódni a rendelési és szállítási időszak részleteiről is.


 (A kép és a szöveg forrása ---> https://www.facebook.com/bubblebookbox/ )

 Rendeld meg minél előbb, le ne maradj!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.