2019. május 26., vasárnap

Könyvmolyképző megjelenésekre várva

Összegyűjtöttem azokat a Könyvmolyképző könyveket, amelyek megjelenésére  izgatottan várok


1. L. J. Shen 
Sparrow

Troy ​Brennan
A név, amit mindenki ismer Dél-Bostonban. Egy néhai maffiózó fia. A jeges kék szemű szívrabló.
A „lerendező”, aki ebben a városban bárkit simán magasba emel vagy porba tipor.
Ja, és egyébként az újdonsült férjem.
Sparrow Raynes
Ez meg én volnék. A kutya sem bírta megjegyezni a nevemet, amíg Troy be nem csörtetett az életembe.
Aztán kalitkába zárt.
Foglyul ejtett.
És kiiktatott minden lehetőséget, hogy elmenekülhessek onnét, ahol fölcseperedtünk.
Úgy is mondhatnám, hogy Troy Brennan megnyirbálta a szárnyaimat.
Vannak álmaim, méghozzá merészek, de kétlem, hogy valaha is engedi valóra váltanom őket. Fogalmam sincs, miért döntött úgy, hogy feleségül vesz. Azt azonban tudom, hogy ha kiakasztom ezt a pasast, annak nem lesz jó vége. De nem ám. L. J. Shen a világon mindenütt lakott már, és végül Észak-Kaliforniában állapodott meg, leginkább a borok miatt. Megélhetésként ír és szórakozásként olvas. Egy fiúgyermek büszke anyukája, egy volt kóbor macska gazdija, valamint egy nagyon türelmes férj tuti felesége.
Kemény, de élvezni fogod! Hagyd, hogy elraboljon!

Megjelenésének várható időpontja: 2019. július 13.
Előrendelés --> https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/lj-shen-sparrow-8272




2.  Jessica Sorensen 
The ​Destiny of Violet & Luke – Violet, Luke és a sors (Véletlen 3.)

A ​Callie, Kayden és a megváltás nagy sikerű szerzőjének új története sebhelyekről, bátorságról és új lehetőségekről…
Luke Price élete mindig is a rendről, az önfegyelemről és a kemény külső látszatának fenntartásáról szólt. A futó kalandok csak figyelemelterelésként szolgálnak a számára: így próbálja elhessegetni magától gyermekkora gyötrelmes emlékeit. Kétségbeesetten szeretne megfeledkezni a múltjáról, de az egyre csak kísérti, bármit tesz is.
Violet Hayesnek nehéz élete volt. A szüleit gyerekkorában meggyilkolták, semmi mása nem maradt utánuk, csak a szörnyű emlékei az azóta is megoldatlan esetről. Úgy nőtt fel, hogy egyik felelőtlen, drogos, elhanyagoló nevelőszülőtől a másikhoz került, miközben képtelen volt feldolgozni annak az éjszakának a rettentő emlékét, amikor elvették tőle a szeretteit. Egy lezáratlan ügyet nehéz elfelejteni, és Violet álmait még mindig kísérti az a tragikus éjjel. Csak úgy tud megbirkózni az élettel, hogy senkihez sem kerül közel, és semmiféle érzelmet nem enged meg magának.
Aztán Violet megismerkedik Luke-kal. Azonnal összeütközésbe kerülnek, mégsem bírják távol tartani magukat a másiktól. Hiába is próbálnak ellenállni egymásnak, mindketten elkezdenek kitárulkozni, és egyszeriben olyasmiket éreznek, mint azelőtt még soha. A két fiatal fölfedezi, mennyire hasonlítanak egymásra. De valami másra is rádöbbennek: a múlt mindig utoléri az embert…
„Lebilincselő és szívszorító… Lehetetlen letenni.” – ReviewingRomance.com

 Megjelenésének várható időpontja: 2019. június 13.
Előrendelés -->  https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/jessica-sorensen-violet-luke-es-a-sors-veletlen-3-7991

3.  Rachel Van Dyken 
The ​Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegédje (Szárnysegéd Bt. 2.)

A ​Szárnysegéd Bt. kettes számú szabálya: Soha ne mutasd ki, hogy mennyire akarod a másikat!
Lex utálja Gabyt. Gaby utálja Lexet. Legalább kölcsönös az érzés, nem? Lex nem tehet mást, igyekszik túlélni azokat a heteket, amikor kiképezi Gabyt a Szárnysegéd Bt. munkatársává, és kész. Igen ám, de miután elkezdenek együtt dolgozni, majd’ szétveti őket a szexuális feszültség. Lex nem tudja eldönteni, hogy megfojtsa a lányt, vagy felrakja a legközelebbi strapabíró asztalra.
Gabynak van egy titka. Egy olyan dolog, amit nemcsak a legjobb barátja, de az ellensége elől is titkol. A határok lassan elmosódnak. Lex egyre kevésbé az a gazfickó, akinek Gaby tartotta, és… kezd valami egészen mássá alakulni az, ami köztük van. Gaby mindig is utálta, hogy kicsit vonzódik Lexhez – egyetlen informatikus hallgatónak sem szabadna ilyen jó testének lennie, és ilyen jól kinéznie szemüvegben –, mert „Lex Luthor” egy gonosz nőfaló. Veszélyes. Gabynak távol kellene tartania magát tőle. Nagyon-nagyon távol… De hát mindig is vonzotta a veszély.
Mi van akkor, ha kezdesz beleesni az ellenségedbe?

 Megjelenésének várható időpontja: 2019. június 13.
Előrendelés --> https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/rachel-van-dyken-a-randiguru-szarnysegedje-szarnyseged-bt-2-8270 



4.  Katy Evans 
Remy (Valós 3.)

Ő a legigazibb dolog, amiért valaha harcoltam!
Az Underground klubok bunyósa, Remington Tate talányos figura, még önmaga számára is. Az elméje hol tiszta, hol elborul, néha ragyog, máskor csak pusztítani képes. Időnként kiegyensúlyozott, higgadt és megfontolt, máskor viszont teljesen elveszíti a kontrollt. Brooke Dumas előtt egyetlen nő sem ismerte Remy legmélyebb titkait, a legszenvedélyesebb vágyait. De amióta először látta ezt a nőt, Remington tudja, hogy ő a legértékesebb dolog, amiért valaha küzdeni akart. Ettől fogva már csak egy dolog foglalkoztatja: akarja, kívánja, szereti és védelmezni akarja Brooke-ot.
Lássuk Remington „Szökőár” Tate szemszögéből, hogyan emeli új szintre a kapcsolatát ez az ellenállhatatlanul érzéki pár.
Szerezd be ennek a szexi, szenvedélyes és botrányos sorozatnak az minden részét.
Mi mozgat egy olyan komplikált pasit, mint Remington Tate? Hadd mondja el ezt ő, a saját szavaival…
Tudd meg most!

 Megjelenésének várható időpontja: 2019. június 14.
Előrendelés --> https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/katy-evans-remy-valos-3-8325



5.  Bethany-Kris 
Vakmerő ​és végzetes (A chicagói maffiaháború 2.)

„Csak ​egyszer lehetsz fiatal és ostoba.
Alessa még életében nem hallott ekkora baromságot.”
Alessa Trentini mindig követi a szabályokat, vagy legalábbis úgy tűnik. A Conti család egy bizonyos tagjának azonban valahogy mindig sikerül felébresztenie a benne szunnyadó lázadót, és közben meg is védi minden bajtól, de attól a katyvasztól, amibe a bátyja miatt kerül, még Adriano sem mentheti meg.
Háborúban egyetlen nő sincs biztonságban, ha a keze által bármelyik család feljebb juthat a maffia ranglétráján.
Adriano Contit felőrli a kényszer, hogy mindenkinek megfeleljen, és hamarosan apja, Riley oldalán találja magát, aki felesége halálát felhasználva próbál magasabbra törni. A vér még a Szervezetnél is előrébb való. Adriano számára csak egyetlen biztos pont marad ebben a háborúban, mégpedig Alessa Trentini, de most talán kénytelen végignézni, ahogyan egy másik férfié lesz.
A Szervezet családjai között még soha nem volt olyan nagy a széthúzás, mint most. Ahogy fokozatosan mindenkit magával ragad a saját bosszúvágya, hamarosan vér árasztja el az utcákat, és mind több ember hal meg. Egyetlen módja van az életben maradásnak: mocskosan kell játszani. Még akkor is, ha ezáltal minden elpusztul

Megjelenésének várható időpontja: 2019. június 14.
Előrendelés -->  https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/bethany-kris-vakmero-es-vegzetes-a-chicagoi-maffiahaboru-2-8324


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.