2019. április 2., kedd

Új, magyar nyelvű előzetes érkezett a Két lépés távolság című filmhez


Hamarosan a mozikba kerül a Five feet apart - Két lépés távolság című film. A férfi főszerepben Cole Sprouse-t láthatjuk, aki mostanság a Riverdale sorozatból lehet ismerős az olvasók számára, míg a női főszerepet Haley Lu Richardson kapta. A blogger szerint a történet hasonlít a John Green által írt Csillagainkban a hibá-hoz, mert éppen olyan szívet tépően mutatja be két beteg fiatal egymásra találását. Mindenesetre, én nagyon várom a filmet, mert az előzetes nagyon tetszett nekem.    

*--*--* 
 
Ennek köszönhetően a Maxim Kiadó jóvoltából a boltok polcaira kerül a Két ​lépés távolság című könyv. Várhatóan 2019. 04. 25-én fog megjelenni.


Ide kattintva megtudjátok rendelni -->  Rachael Lippincott - Mikki Daughtry - Tobias Iaconis : Főoldal Könyv Gyermek és ifjúsági Ifjúsági irodalom Szórakoztató irodalom Five feet apart - Két lépés távolság (Filmes kiadás


Rachael Lippincott · Mikki Daughtry · Tobias Iaconis 

Két ​lépés távolság

 
Szerethetsz ​valakit, akihez sosem érhetsz hozzá?
Stella Grant szereti, ha a kezében van az irányítás – még akkor is, ha a tüdejének nem tudja megmondani, mit csináljon, ami miatt élete nagy részét egy kórházban tölti. Cisztás fibrózisa van, ami egy örökletes genetikai betegség, és ami miatt senki olyannak sem mehet a közelébe, aki szintén ezzel küzd, sem olyannak, aki bármilyen fertőzést adhatna át neki. Nem szabad kockára tennie a tüdőtranszplantációra való lehetőségét. Rég eldöntötte, hogy mindenkitől 6 lépés távolságot tart. Nincs kivétel.
Will Newman másra sem vágyik, csak arra, hogy végre kiszabaduljon a kórházból. Ennél kevésbé már nem is érdekelhetné a kezelése, sem a menő új klinikai gyógyszerkísérlet. Nemsokára végre 18 éves lesz, és kihúzhatja magából a gépeket, és elindulhat, hogy lássa a világot – bármit, csak ne a kórház falait kelljen néznie. Will éppen az, akitől Stellának mindenképp távol kellene tartania magát. Ha csak rálehel a lányra, Stella már elveszítheti a helyét a transzplantra várók között. Egyikük sem halhat meg. Az egyetlen lehetőségük az életben maradásra, ha biztos távolságban maradnak egymástól. Azonban nemsokára már a hat lépés távolság nem a biztonságot jelenti… hanem kész büntetés, kínzás.
Ha csak egy kicsit lefaraghatnának ebből… Vajon 5 lépés tényleg olyan veszélyes, ha egyszer csak így nem törik össze a szívük?
  


Két lépés távolság - magyar nyelvű előzetese

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.