2022. július 3., vasárnap

Borítóleleplezés ~ Borítóleleplezés ~ Robin O'Wrightly: Egy igen-zet története (Emlékkönyv 1920-2020)

Már nem kell sokat várni, és hamarosan megjelenik az egyik kedvenc Robin O'Wrightly-kötetem új kiadása. Engem ért az a hatalmas megtiszteltetés, hogy először fedhetem fel a megújult Egy igen-zet története című könyv új külsejét, ami szerény véleményem szerint elképesztően szép lett. A regény cselekménye kerek száz év eseményeit öleli fel, miközben olyan élettörténeteket ismerhet meg az olvasó, amelyek a valóságban is megtörténtek. 

A könyv előreláthatóan 2022. július 15-én fog megjelenni, kiadja a Talentum House; egy új, hazai kiadó, amely szép- és zsánerirodalmi köteteket ad ki magyar íróktól magyarul olvasóknak.

Robin O'Wrightly: Egy igen-zet története 

(Emlékkönyv 1920-2020)

Bár az első világháborúnak hivatalosan két esztendeje vége, a gyűlölet és félelem káosza továbbra is kavarog 1920 tavaszán. Az erdélyi Bükkfalván francia katonacsapat állomásozik egy röpke hétig, már békésen, átutazóban nyugati otthona felé. Az öt nap elegendő ahhoz, hogy szerelem bontakozzon ki egy fiatal baka és egy ifjú magyar leány között… Van-e közös jövőjük a trianoni békeszerződés árnyékában? Mitől válik különlegessé ez a látszólag szokványos történet? Vajon összehozható-e egy viharvert, csonka család? „Száz év? Vagány!” – kiált fel az olvasó. Valóban: 1920 és 2020 között feltárul egy igaz mese, romantikus mágikus realista regény formájában. Az Egy igen-zet története hét év honkeresés után végre meglelheti otthonát az olvasó polcán, és remélhetőleg kiváló társaságnak bizonyul majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.