2022. május 7., szombat

Könyves hír: Hamarosan megjelenik az idei évem egyik legjobban várt könyve

 Márcsak napok kérdése, és hazánkban is megjelenik J. J. McAvoy regénye, amely a  Black ​Rainbow – Fekete szivárvány címet kapta. A kötet a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában fog megjelenni, előreláthatóan 2022. június 9-től lesz kapható a boltokban. Én már nagyon várom, hogy megismerhessem Levi és Thea történetét, mert sok jót olvastam róluk.

 

J. J. McAvoy 

Black ​Rainbow – Fekete szivárvány  

 

Egy sorsfordító találkozás története.

Az érzéki egyhetes kaland után, amit a bárban megismert zenésszel átélt, Thea Cunning nem hitte, hogy valaha újra látja Levi Blacket.

Majd elérkezett a hétfő reggel, és ráébredt, hogy a korábbi szeretője nemcsak a professzora, hanem Massachusetts állam egyik legmenőbb büntetőügyvédje is.

Mivel a kurzuson mindenki abba a tizenkét diákból álló csoportba akar bekerülni, akiket Black professzor a szárnyai alá vesz, a feszültség egyre csak fokozódik. Thea az óra leadását fontolgatja, tekintettel az együtt töltött szenvedélyes hétre és a tagadhatatlan vonzalmukra. Végül is vannak más (kevésbé dühítően szexi) jogászprofesszorok is az egyetemen.

Ám hogy elérje célját és kiszabadítsa az apját a börtönből, Thea tudja, hogy a legjobbtól kell tanulnia – és az nem más, mint Levi Black.

De lehetséges a legjobbtól tanulni anélkül, hogy a legjobb ágyában kötnénk ki?

 

 Előjegyezhető itt ~~> konyvmolykepzo.hu ~ Black Rainbow – Fekete szivárvány

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.