2021. június 6., vasárnap

Heti megjelenési információk 2021.06. 06.

 Összegyűjtöttem azokat a könyveket, amelyekről a héten hullt le a lepel és előjegyezhetővé váltak, vagy már meg is jelentek.

 

Friss megjelenések

 1. Krencz Nóra 
Szilánk 
 

Demetria ​egyike az ókori Athén jelentéktelennek hitt leányainak. Olyan életet él, mint mindenki más. Ám egy napon kelmekereskedő apját tönkreteszi egy tűzvész.
Mit érhet a nő szava egy patriarchális társadalomban, ha cselekednie kell?

Marie Louise Amandine nemesi származású hölgy a 18. századi Franciaországban. Leendő vőlegénye forradalmi, filozófiai gondolatok elvakult híve lesz, amellyel nagy hatást gyakorol a lányra, ám szembehelyezkedik leendő apósa és anyósa nézeteivel. Marie két tűz közé kerül, s el kell döntenie, kinek az oldalára áll.

Emilie Jefferson anyja és húga társaságában a 20. század elején New Yorkba költözik, miután az apja egy másik asszonnyal kezd új életet. A korábban gondtalan, vidéki lányt csak egy jó házasság mentheti meg a nélkülözéstől. Vajon a pénz valóban elég a boldogsághoz?
A nagyvárosi utcák söpredékét pedig jobb elkerülni…

Krencz Nóra új regényével ezúttal történelmi vizekre evez. Ám a látszat csal. E történetek meghökkentő titkokat rejtenek.
Lehet, hogy épp Rólad…
A sors szilánkjai a bőrödbe vájnak.

 
2. Jeaniene Frost 
Lángok ​kötelékében (Az éjszaka hercege 3.)
 
 

Aki ​a tűzzel játszik, az megfizet érte.

Leila sokat tanult a vándorcirkusznál töltött évei alatt, de van, amire nem készülhetett fel: hogy hogyan legyen vámpír, és hogyan legyen a történelem leghíresebb vámpírjának felesége. Az új helyzet Leila számára egyszerre veszélyes és szenvedélyes, de az igazi fenyegetés csak most érkezik…

Vladnak le kell győznie ellenségét, akivel évszázadok óta tart a harcuk, és akinek a hatalma vetekszik az övével, a befolyása pedig országokon átível. Vlad számára ismeretlen a félelem, az érzés most mégis hatalmába keríti… félti Leilát, mert az ellenség pontosan tudja, hogy ő Vlad legnagyobb gyengéje. Barátok és ellenségek fognak össze ellene, és a túlzott féltésével bajba sodorja Leilát, így végül az újdonsült felesége iránt érzett szerelem lehet az, ami végleg megpecsételi mindkettőjük sorsát…

Jeanine Frost, a New York Times bestsellerszerzőjének Éjszaka hercege című sorozata a harmadik kötetben elérkezik a tetőponthoz. Vlad és újdonsült felesége, Leila külön utakon járnak, és ezáltal védtelenné válnak a vámpírral szemben, aki a világon egyedüliként elég hatalmas ahhoz, hogy bevégezze az Éjszaka hercegének uralkodását…

 
 3. Jana Aston 
Te ​vagy a végzetem (Te vagy... 2.)
 
 

„Vicces, ​szexi és nagyon szórakoztató!” – Lauren Blakely

A gyerekkorom tökéletes volt, az életem csodásan alakul, szóval nem fogom tönkretenni egy rossz választással. Kinéztem magamnak a bátyám legjobb barátját, Finnt. Évek óta ismeri a családomat, megbízható, kedves és nagyon jóképű. Persze hatéves korom óta kerül engem. Talán kissé erőszakos vagyok neki. De ha ő az igazi… mi mást tehetnék?
Szóval beiratkoztam az egyetemre, ahol Finn tanít, így lesz időm becserkészni végre. Csakhogy Finn-nek is van egy bátyja, aki történetesen okosabb, gazdagabb és iszonyúan szexi… De én Finnt akarom, nem a bátyját. Évek óta erre készülök, a fejemben már minden összeállt, nem térhetek el a terveimtől, ugye?

A New York Times és USA Today bestsellerszerző, Jana Aston egy kicsit zakkant, de imádni való hősnője, Everly vicces és perzselően forró történetéből kiderül, hogy szerelmet nem lehet tervezni, a szerelem csak jön, és mindent felforgat körülöttünk.

„Ez a létező legjobb romantikus komédia.” – Raine Miller, New York Times bestsellerszerző

 
 4. Jay McLean 
Coast ​– Gurulás (Lebegés 2.)
 

Egy sorsfordító nyár és egy fiú. A fiú.
A fiú, akitől biztonságot kaptam, és aki megdobogtatta a szívemet a mosolyával. És aki a fiára is ugyanígy mosolygott.

Csókolóztunk a teraszlépcsőn, nevettünk, szerettünk – mélyen, teljes lelkünkből, őrülten. A szerelem azonban félre is vezethet, mert nem egyéb, mint egy láthatatlan, elszálló pillanat. Valahol a hamis imádat és a vegytiszta gyűlölet között ébredő törékeny kívánság, egyetlen óhajtás, azokban, akik hiányolják, vágynak rá, akik nem is számítanak rá. A szerelem kérlelhetetlen, még akkor is, amikor már gyűlöletté, megvetéssé vagy fájdalommá vált. Azt mondják, a szerelem gyógyít, de meg is törhet. Nekem elhihetitek. Én tudom.

Mert én Becca Owens vagyok, egy megtört lány.
Ő pedig Josh Warden, a fiú, aki összetört engem.

Lélekkel és okosan megírt, több érzékeny témát
körüljáró kötet, ami maradandó élményt nyújt.
Mélyedj el benne!

 
 
5.  A. L. Jackson 
Érted ​dobban (Összhang 1.)
 

Sosem ​kellett volna találkozniuk, de a sors mégis keresztezte útjaikat.

Egy értelmetlen bűntény után, ami alapjaiban forgatja fel Mia West életét, menekülnie kell. A nyarat szupersztár bátyja kastélyában vészeli át, amíg az ügy lecsendesedik. Ám nem számított arra, hogy a testvérének nem ő az egyetlen vendége, hanem egy gyönyörű, merengő tekintetű dobos is, aki a vendégházban él. Sötét csábítása csalétek. Pillantása csapda. Mia tapasztaltabb annál, mintsem belebonyolódjon valamibe, amiről tudja, hogy fájdalmat okozhat neki.

Leif Godwin két dologra fókuszál az életében: a zenekarára, és hogy elégtételt kapjon azért, amit elvettek tőle. Sosem kellett volna, hogy Mia is az egyenlet része legyen. De a nő szeme rabul ejti. Teste vágyat ébreszt benne. Ám ha enged a Mia iránti érzéseinek, a szerelem könnyen romba döntheti mindkettejük életét.

A. L. Jackson, New York Times és USA Today bestsellerszerző legújabb sorozatában a Carolina George nevű countryzenekar tagjainak szerelmeiről mesél. Szenvedélyes kapcsolatok, fülledt éjszakák, siker és a reflektorfénytől űzött sebzett lelkek.

„Minden könyve aranyat ér!” – Grownup Fangirl
„Az összes művét el fogom olvasni!” – Canadian Girl Book Blog

 *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Hamarosan érkeznek

1. Bakó Liza 
Csíííz!
 

 Hanna nehéz időszakon megy keresztül. Az első gimis éve korántsem úgy alakult, ahogy szerette volna, ráadásul a szülei úgy döntöttek, hogy a család leköltözik Siófokra és ott kezdenek új életet.
Még szerencse, hogy az új gimnázium nyári fotós tábort indít, hiszen Hanna imád fényképezni. De vajon milyenek lesznek az új iskolatársai, sikerül barátokat szereznie? És mi van a szerelemmel?
Hannának ezen a nyáron mindenből bőven kijut, és ahogy az lenni szokott, ha az ember gimis , semmi sem megy olyan könnyen, mint ahogy azt elképzeljük.
Balaton, szerelem, barátság, nyár. Nem is kell más a boldogsághoz. Vagy nem is ilyen egyszerű?
 
 
 
2. Renáta W. Müller 
A ​hírnév ára  


A ​hírnév egy hűtlen ribanc. Vágysz rá, álmodsz róla, hajszolod, és amikor végre elérted, rájössz, hogy elvesztettél valami fontosat az úton; önmagadat.
Jax Payne a zeneipar egyik legsikeresebb alternatív rock bandájának szóló énekese. Milliók bálványa, aki a saját bőrén tapasztalta meg, hogy a sikert nem adják ingyen. Hiába áldotta meg az élet kivételes tehetséggel, egy zenész útja a lepukkant garázstól Hollywoodig rögös és kísértésekkel teli. Aki menet közben elveszti az irányt, az az életével játszik, mert létezik egy olyan mélypont, ahonnan már nincs visszaút.
Lily Parker élete csalódásán van túl, és nem vágyik másra, mint magányra, egy üveg borra és egy romantikus regényre, hogy elvonulva a világtól zavartalanul nyalogathassa a sebeit. Amikor azt gondolja, több csapás már nem érheti, a véletlen a dühítően vonzó, öntelt rocksztár, Jax Payne személyében bebizonyítja, hogy megpróbáltatásai csak most kezdődnek. Útjaik végzetszerű kereszteződése hatalmas kihívás elé állítja mindkettőjüket.
Érdemes-e harcolniuk egymásért egy olyan világban, ahol a legközelebbi barátod a legnagyobb ellenséged, a magánélet szentségét a sárba tiporják és a sikerért semmilyen ár nem túl drága?

Erotikus tartalmú regény, felnőtt olvasók számára.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.