2016. szeptember 18., vasárnap

Egri Zsanna : Meghívó nászútra

Egri Zsanna

Meghívó nászútra




Fülszöveg:

,, Hogy ​​kaphat valaki meghívót nászútra? Pedig még eljegyezve sincs. Nem mindennapi a felkérés, nem hétköznapi az út se, és a benne résztvevők sem. A feltűnő külsejű ikerpár egy különleges meghívásnak tesz eleget, hogy egy furcsa házasságot követően nászútjára elkísérjék rég nem látott mostoha bátyjukat Jementől a Seychelle szigetekig, de semmi se az eltervezettnek megfelelően történik. Gondok akadnak az esküvővel, utazással, de még a családi kapcsolatokkal is. Áron az idősebb báty tíz éve él Jemenben, ismert állatorvosként, mindent megtesz, hogy testvérei számára felejthetetlen élményeket szerezzen, csak a sors szól mindig közbe. Ádám és Éva az állatorvos- gyermekorvos testvérpár izgatottan várja, hogy egzotikus kalandokba legyen részük, és nem is sejtik, hogy milyen élményeket nyújt majd nekik az utazás. Sivatag, kócos beduinok, tevék, és az arab luxus különös keverékébe csöppenek. Egy szerencsétlen véletlennek köszönhetően külön válik a testvérpár útja. Egyikőjük élete veszélybe kerül, és csak a szerencsés véletlennek köszönhető, hogy ismét egymásra találnak, hogy újabb és újabb kalandok kísérjék tovább őket. Gazdagság és a szegénység egyaránt megérinti őket. Különös érzelmek, izgalmas történések követik egymást, miközben beduinok, kalózok keresztezik útjukat. Ez a történet nem nélkülözi a romantikát, kalandot, szerelmet. Nem mindennapi kapcsolatok, szerelmek, barátságok alakulnak ki a történet folyamán, miközben egy számunkra idegen világ tárul fel előttünk. "



Kiadási év: Első - 2013, Második - 2016
Kiadó: Publio
Kedvenc karakter(ek) : Áron, Éva, Ádám
Utált karakter(ek) : --------
Magyar, kortárs, romantikus.
Olvastam: IGEN.
Ajánlom? : Igen!!!!

*-*-*

 Véleményedet megírhatod üzenetben, vagy ide--> <3


Borító: Első borító 10/9,











 Második borító 10/10

 Történet. 5/5*****
 Idézetek :

,,Ezek azok a pillanatok, amelyért megérte hazatérnie, de a lelkének a másik része, ott szárnyalt a sólymokkal együtt, a Rub' Al Khali sivatag felett."

 *****

,, A kantinból nyíló konyhában érdekes látvány fogadta őket. A két állatorvos állt az asztal mellett, ahol egy halom hal feküdt, és igen komoly arccal tanácskoztak.
– Akkor, most hogy kezdjünk hozzá? Egyszerre ennyi beteggel még nem volt dolgom.
– Osszak sorszámot? Ha már nem kértek időpontot.
– Igen, azt hiszem egyenként kell a kezelést elvégezni.
– Lehet, hogy ezek már nem is betegek? Mintha hullafoltokat látnék rajtuk.
– Nem, az nem az. Szerintem az egy hínár (…)"


 *****

,, Öcsém! Amit te az ágyban a legtöbbre tartasz a nőben. És nem arra gondoltam, hogy behozza a sört."


Ide kattintva meg is vehetitek --> Szív-titkok-könyv.hu/uzlet: Egri Zsanna : Meghívó ​nászútra

Jó olvasást!

Saját véleményem a könyvről :

Azt a fűzfán fütyülő rézangyalát!!!! 
Komolyan, az augusztusi hónapom megkoronázása volt, hogy végre eltudtam olvasni nyugis körülmények között eme nagyszerűen megírt könyvet.
Nem is tudom hol is kezdjem.
Pár hónappal ezelőtt bukkantam rá a Moly.hu-n, és márt akkor beleszerettem a fülszövegbe, de tényleg. Oda meg vissza voltam tőle, de sehogy sem sikerült időt szakítani rá, mert lekötött a munka, meg úgy az élet. Aztán történt egy csoda, és alkalmam nyílt rá.
A cselekménye izgalmas. Egyszer sem fordult elő olyan, hogy abba akartam hagyni, mert unalmasnak találtam. Jó a leírás, meg sorolhatnám mi minden.
A fülszöveg sok mindent elárul, viszont nem eleget ahhoz, hogy bárki is kitudja következtetni magát a főszálat. Én se akarom lelőni a lényeget, ezért csak ennyit írok.
Ádám és Éva elutaznak a rég nem látott mostohatestvérükhöz Áronhoz, aki meghívja őket magához, mert megnősül. Sok-sok kaland és sok-sok pillanat vezet el oda, hogy a végére minden rendeződjön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.