2022. szeptember 18., vasárnap

Álomgyári megjelenésekre várva 2022. 5+1 könyv

 Összegyűjtöttem azokat a könyveket, amelyeknek nagyon várom a megjelenését.
 
 
1.  Borsa Brown 
Álszemérem

Párizs, ​1701.

Constance Clavieri, a tizennyolc éves nemes lány, a nővé válás küszöbén áll. Nővére házasságát elrendezte a családja, így hamarosan ő kerül sorra. Boldog lehetne, de életét beárnyékolja, hogy gyakran olyan helyzetekben találja magát, amelyek előzményeire nem emlékszik. Nem érti, egyes férfiak miért mondanak neki illetlen dolgokat, vagy miért hozzák őt kellemetlen helyzetbe. A család sejti, hogy valami nem stimmel Constance körül, ám amikor Jean Cottier, a fiatal, jóképű, gazdag és nem utolsósorban nőtlen márki megismeri a lányt, hamarosan mindenre fény derül. Kapcsolatuk viharos gyorsasággal éri el a „botrányos” jelzőt, és mindkettejük életét megpecsételi a viszonyuk.

Egy zabolátlan igaz szerelem az erkölcstelenség hálójában.

Bujaság.
Szerelem.
Bosszú.
Szabályok.

Egy többszörös személyiségű lány, aki őrületbe kergeti a környezetét, és egy férfi, aki fittyet hány a konvenciókra. Mi az igaz, és mi a hamis? Hol a segítség? Lehet, hogy csak a szerelem képes meggyógyítani a lányt? De mi a helyzet akkor, ha Constance egyik énje csöppet sem akarja a férfit?

Borsa Brown, az erotikus-romantikus regények népszerű írónője ezúttal egy korabeli, kosztümös, emberi lelket boncolgató, perzselő érzelmekkel megtűzdelt történetbe repíti az olvasót.

 
 
2.  Ludányi Bettina 
Kisujjeskü
 

A szerencse forgandó. A tét ezúttal: az élet.

Los Angeles utcáit egy gyilkos járja. A bűn városában ez cseppet sem meglepő, ugyanakkor ő más, mint akikkel eddig dolga volt a rendőrségnek. Alexia Sears nyomozónak már a gyilkosság helyszínén különös előérzetei támadnak, ám a nyomozásnak még azelőtt vége szakad, hogy fényt tudna deríteni a titkokra.

Noah Edwards, a város legnagyobb ingatlanbefektetőjének örököse különös üzenetet kap. Kezdetben nem vesz róla tudomást, ám amikor egy újabb levél érkezik, kénytelen felbérelni egy nyomozót a szerettei biztonsága érdekében.

Ő lehet a város legújabb gonosztevőjének kiszemeltje? Vajon mi köze a gyilkosságokhoz egy falba karcolt dobókockának? Mennyit ér egy gyermekként tett eskü?

Ludányi Bettina ebben a regényben ismét egy pszichológiai témát boncolgat. A nevelés lélektanának és az elme programozásának kérdései szövik át a történetet, amely a pszichológiai thriller és dráma eszköztárára épül.

 

 3. R. Kelényi Angelika 

Manna ​Marina

Csak ​akkor tudod meg, milyen erős vagy, ha rákényszerít az élet…

Marina di Natale a kórházban tér magához. Döbbenten látja, hogy a haját leborotválták, a fején húzódó vörös sebhely jelzi, hogy komoly műtéten esett át. Rövidesen világossá válik, hogy nemcsak az egészsége, de az egész élete összeomlott. Majdnem a nulláról kell újrakezdenie, mégsem adja fel, hisz bár a férje elhagyja, a szüleire sosem számíthatott, és a munkáját is gyűlöli, a kislánya megmaradt neki – érte pedig a lehetetlenre is képes.

Gyógyulása után Marina a festői tengerparti kisvárosba, Anzióba költözik a gyermekével. Kis kora óta vonzották az izgalmas ízek, rajongott nagyanyja különleges, rendhagyó süteményeiért, szinte kívülről fújta a recepteket, melyek a világ lenyűgöző tájait idézték, így rövidesen megszületik a fejében a terv egy saját pékségről.

Csakhogy mindez kapcsolatok és elégséges pénz nélkül meglehetősen kilátástalan vállalkozásnak tűnik… Ekkor azonban váratlanul támogatást kap, mintha a sors sietne a segítségére. Szerencséjére vagy szerencsétlenségére megjelenik egy férfi is az életében, de Marina nem bízik benne, ami nem csoda, hisz Domenico nem más, mint a volt férje Franciaországban élő bátyja, akivel ő soha nem találkozott. Úgy tűnik, Domenico di Natale célja az, hogy kihúzza Marinát a magánélete romjai alól…

De vajon mit akar valójában a rejtélyes múltú férfi? És lehet-e bizalmat építeni, ha az ember mindent elveszített, amiben hitt?

R. Kelényi Angelika új regénye egy igazi harcos története, tele vággyal, tervekkel, ízekkel és illatokkal. A Manna Marina egy erős, kitartó nőről szól, akit bár megtépáz a sors, nemegyszer padlóra küld az élet, mégis feláll, összeszedi magát, és a végsőkig küzd az álmaiért.

 

 4. Emma Chase 

Játssz ​a szívemen! (Lakeside Love 2.) 

Dean ​Walker mindent megtesz, hogy az élete könnyű legyen. A tehetséges és intelligens férfi nyaranta a helyi együttesben dobol, az év többi részében pedig a gimnáziumban tanít, ugyanabban a jersey-i kisvárosban, ahol felnőtt. Szerelmi életében is az egyszerűségre törekszik, élvezi az elköteleződéstől mentes kalandokat.

Aztán megismerkedik Lainey Burrows-zal, és egyszerű élete a feje tetejére áll. Lainey csak egy vad egyéjszakás kalandot szeretett volna, ezért teljesen ledöbben, amikor megtudja, hogy tüzes partnere nem más volt, mint fia új matektanára. De ez még semmi a legváratlanabb fordulathoz képest: a szenvedélyes estén a sármos Dean teherbe ejtette, így most szülők lesznek. Együtt. Mindebből pedig egy ellenállhatatlan, édes és gyengéd románc születik, mely nem egyszerű, de megéri a küzdelmet.

Emma Chase New York Times és USA Today bestsellerszerző újra Lakeside városába csábítja olvasóit, ahol most a véletleneké és a vágyaké a főszerep. Nemcsak a főszereplők, de mi is garantáltan szerelembe esünk.

 

5.  Max Monroe 

Vonzó ​ajánlat (Winslow-fivérek 1.)

Jude

Te tudnád, mikor kell abbahagyni, ha a szíved a tét?
Mindent elsöprő, „pillangók repkednek a hasamban” típusú érzéseket táplálok egy Jude Winslow nevű, vadítóan szexi férfi iránt.
Egy őrült éjszaka után, amikor mindketten másnak adtuk ki magunkat, teljesen elmerültem a flörtölésben, az izgalomban, az ellenállhatatlanságában és abban az örömben, hogy egy olyan pasival lehetek, mint ő.
Ő egy igazi nőfaló, aki soha nem fog elköteleződni. Kifejezetten nem férjalapanyag. Ez azonban komoly gondot jelent egy olyan ember számára, akinek az a célja, hogy megtalálja a holtig tartó boldogságot.
Ismerem a szabályokat, és tudom mi a tét, de vajon lesz elég erőm a Jude Winslow-val való szakításhoz?

A Max Monroe álnéven publikáló, New York Times és USA Today bestsellerszerző-páros egy csábítóan szenvedélyes sorozattal mutatkozik be a magyar olvasóközönségnek, amelyben a Winslow fivéreké a főszerep. Az első kötet után örökre megtanuljuk, hogy az érzelmekkel nem szabad játszani, azonban néha vállalni kell a kockázatot, ha alkut kötünk a sorssal.

 

+1. Papp Csilla 

Lehetett ​volna szerelem (A valóságon túl 1.)

 

 „Magával ​ragad és felejthetetlen szárnyalásra hív!” – DontForgetToSmileAndRead
Lehetett volna… szerelem
Egy véletlennek tűnő találkozás meghatározhatja a sorsunk alakulását. Megeshet, hogy meglátunk valakit, aki később az életünk részévé válik. Ez történt dr. Dobos Konráddal is, aki sebészorvos egy budapesti klinikán.
A magyar felmenőkkel rendelkező dr. Mara Winkler, a FutureKey kutatóközpont fiatal orvosa előtt fényes jövő áll. Egy nemzetközi kutatócsoport tagjaként érkezik Budapestre. A neurológia területén zajló vizsgálódás mellett önmaga megismerésén is keményen dolgozik.
Mara otthona München, Konrádé Budapest, de nem csak ez áll közéjük. Mara évekkel ezelőtt elkötelezte magát a dúsgazdag hotelmágnás, Gregor Pritzker mellett, ám ez dr. Dobost nem rettenti vissza attól, hogy meghódítsa a gyönyörű nő szívét.

Egy romantikus történetben általában az a legfontosabb kérdés, vajon a főhősöknek van-e közös jövőjük. Papp Csilla legújabb, szenvedéllyel fűszerezett regénysorozatának első részében azonban azt a kérdést járja körül, lehet-e közös múltjuk.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.