2022. március 8., kedd

Álomgyári megjelenésekre várva *---*

 Összegyűjtöttem azokat a könyveket, amelyeknek nagyon várom a megjelenését.

1.  Borsa Brown 
Az ​Arab királysága (Az Arab 6.)

Vágy ​és beteljesülés a Kelet kapujában.

Wallid al-Szudairi komolyan veszi a terveit és a céljait. Törtető, konok, ugyanakkor hisz olyasmiben, amiben kevesen hisznek Szaúd-Arábiában. Bár szörnyű tettei után, elsősorban a származása miatt, nem kapja meg büntetését, idővel rá kell jönnie, hogy a Teremtő maga vette a kezébe az igazságszolgáltatást.

Kapcsolata a határozott, gyönyörű jogásznővel, Rajah-val, ingoványos talajra téved, amikor a férfi rádöbben, hogy nem minden alakul úgy, ahogy szeretné. Vannak, akik észrevétlenül kötik gúzsba az embert. Wallid rádöbben, hogy az ő közelében is él egy ilyen nő, és az nem a menyasszonya.

„Valamit birtokol belőlem, és még nem jöttem rá, hogy csinálja, és főképp, hogy mi az a valami.”

Egy királyság, ahol a nők szerencsések, ha megismerhetik az igaz szerelmet, és érvényesíthetik az akaratukat. Egy birodalom, ahol a férfiak olykor felismerik, hogy a nők akár nagyobb hatalommal is bírhatnak, mint azt sejtették volna.

Szív és becsület harca a vágy és az igaz szerelem porondján, egy kegyetlen, de egzotikus világban. Borsa Brown különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő regénye ezúttal Wallid al-Szudairi, a fiatal herceg hangján folytatja az utóbbi évek legnagyobb sikerű sorozatát, Az Arabot, mely ismét bővelkedik érzelmi magasságokban és mélységekben.

Megjelenésének várható időpontja: 2022. március 28.
 
 
2.  Ava Harrison 
A ​becstelen (Alvilági játszmák 1.)
Cyrus
„Le sem bírtam tenni, tudnom kellett, mi következik.” – Jeeves Reads Romance
„A becstelen az a fajta olvasmány, amit nem felejtesz el egykönnyen.” – Daily Dose of Reading
Bűnöző. Gyilkos. Szörnyeteg.
Azt beszélik, Cyrus Reed könyörtelen ember. Vasököllel uralja az alvilágot.
Vagyonokat szerzett meg, birodalmakat épített föl.
Sosem találkoztunk volna, ám a sors úgy hozta, hogy ugyanannál a pókerasztalnál kötöttünk ki.
A privát szigetén ébredtem fel.
Fogságban.
A gyűlölet és a vágy veszedelmes játékát űztük.
Azt mondta, meg akar védeni.
Megmenteni.
De tőle ki ment meg engem?
Ava Harrison a USA Today és az Amazon bestsellerszerzője. Első magyarul megjelenő könyve az Alvilági játszmák-sorozat első kötete, mely tele van szenvedéllyel, veszéllyel és túlfűtött jelenetekkel.
 
Megjelenésének várható időpontja: 2022. április 12.
 
3.  Anne L. Green 
Hazatérés ​Toszkánába (Toszkán lázadó 1.)
 
 
„Festői ​tájakon átívelő romantikus történet, amelyből sugárzik a napfény, az izgalom és a szenvedély.” – Doktorina Blog
Bianca egy lélektépő szerelemi viszony után nehéz szívvel tér vissza a magas hegyek és zöldellő szőlőligetek között megbúvó családi birtokra. Azt reméli, hogy a szemet gyönyörködtető látvány, a nyugodt környezet és a családja szeretete gyógyír lesz az összetört szívére. Ám ahogy az emlékek egyre élénkebben kerülnek a felszínre, Bianca úgy veszíti el újra a kontrollt az élete felett.
A lázadó viselkedése miatt a családjával való viszonya megromlik. Az egyetlen ember, akihez ragaszkodna, Matteo, aki évek óta reménytelenül szerelmes a lányba. Matteo azonban a korábbi visszautasítások miatt csalódott, ezért úgy dönt, inkább elfelejti Biancát és elmerül egy gyilkosság utáni nyomozásban.
A Hazatérés Toszkánába egy múltban gyökerező, szívbe markoló eseménysorozat kezdete. Mély érzések, elfojtott emlékek, veszélyes helyzetek a múltban és a jelenben a ciprusokkal tarkított dombvidék páratlan hangulatával. A történetből kiderül, hogy a hitünk és a szenvedélyünk megmenthet-e minket akár saját magunktól is, vagy olykor ez már kevés a túléléshez.
 
 Megjelenésének várható időpontja: 2022. október 17.
 
 4. Corinne Michaels 
Egyszer ​már szerettél 
 
„Megérintett, ​elgondolkodtatott, felkavart.” – Book Babes Unite
„Igaz érzelmek és jól adagolt romantika.” – The Overflowing Bookcase
Miközben másokat próbálok menteni, elveszítem önmagam…
Orvosként vékony jégen táncolok, hogy együttérző legyek, de érzelmileg ne vonódjak bele túlságosan semmibe. Ugyanez igaz a magánéletemre is: a szerelem olyan luxus, amit nem engedhetek meg magamnak. Egészen addig, amíg dr. Westin Grant le nem bontja a falakat körülöttem, én pedig azon töprengek, vajon elég bátor vagyok-e ahhoz, hogy kockára tegyem a szívemet.
Amikor a klinikai kísérletem során összeütközik az, aki voltam, és az, akivé próbálok válni, egy beteg sorsa mindent megváltoztat. Egyetlen pillanat alatt veszélybe kerül minden, amiért addig dolgoztam. A becsületem, a karrierem és még a kapcsolatom is Westinnel. Egyszer már szeretett engem, és csak remélni tudom, hogy mindig szeretni fog…
Corinne Michaels, a New York Times bestsellerszerzőjének szívszorítóan gyönyörű regénye a szerelem befogadásáról.
„Csodálatos, romantikus szerelmi történet.” – 4TLOReading
„Szívszorító és szívfacsaró, ugyanakkor gyönyörű.” – The Escapist Book Blog
„Corinne Michaels könyve összetörte a szívemet.” – NOLA504nerds
 
Megjelenésének várható időpontja: 2022. április 14.
 
 5. Willow Winters 
Könyörtelen (A bűn szívében 1.)

Ne ​számíts a kegyelmemre!
Abban a pillanatban tudnom kellett volna, hogy ez a lány tönkretesz, amikor először megpillantottam. Az ilyen nők arra születtek, hogy romba döntsék a hozzám hasonló férfiakat. Mégsem tudtam ellenállni neki. Csupán rajtam állt, hogy kitörjön a háború; lelkesen elfogadtam a kihívást.
Csak éppen nem tudtam, mit tesz majd velem ez a lány. Hogy minden megváltozik miatta. Úgy néz rám, ahogy előtte még senki más. Ártatlansága és sebezhetősége miatt elgyengülök. Gyűlölöm ezt a helyzetet.
Nem leszek annyira ostoba, hogy engedjek a csábításnak.
Egy könyörtelen férfi senkit sem enged közel magához. A kőszívű senki kedvéért nem vállal kockázatot.
Ha egy gyönyörű nő van kiszolgáltatva egy nagy hatalmú férfinak…, akkor a zord férfi nem szeret belé.
A USA Today és Wall Street Journal bestsellerszerző, Willow Winters négyrészes sorozatával hozza el olvasóinak a Crossok világát. Carter szexi, megingathatatlan maffiavezér, aki nem hibázik. Ő a város ura, egyedül a Talvery család áll az útjában, akiknek a lánya a keze közé kerül. A bűn szívében nincs kegyelem, de Carternek a hatalma megtartásához az ösztöneit kell legyőznie.
 
Megjelenésének várható időpontja: 2022. május 18.
 
6. Sienna Cole 
Az ​ígéret szép szó
 
Mennyit ​ér a becsületed?

Missy Jonesnak, a fiatal és gyönyörű énekesnőnek mindenki fényes karriert jósolt, ám egy nap holtan találják Los Angeles-i lakásában. Minden jel arra mutat, hogy gyilkosság áldozata lett, az elkövető pedig nem más, mint a nő barátja, David Benning. Bár a jómódú gazdasági jogász tagadja a vádat, a bizonyítékok ellene szólnak, és az indítéka is erős.

Az ügy határozottan halad a tárgyalásig, ám minél több részlet kerül napvilágra, annál biztosabbá válik, hogy a gyilkosság csak a jéghegy csúcsa, és az igazság megértéséhez a nyomozóknak jóval messzebbről kell indulniuk. Egy olyan világba kell alászállniuk, amelyet elképzelhetetlen gazdagság, korrupció, sötét vágyak és hamis csillogás ural.

A nyomozás során feltárulnak a bűn városának mélységei, ahol pénzért majdnem bármi megvehető, és ahol a tehetség, a szépség és a fiatalság legfeljebb pillanatnyi boldogságra váltható.

Sienna Cole, az Elmejáték és A köd után című pszichológiai thrillerek szerzője, a fordulatokban bővelkedő cselekményszál mellett ezúttal sem mulaszt el leásni az emberi psziché legmélyére.

 Megjelenésének várható időpontja: 2022. május 26.

7. Marilyn Miller 

Szíria ​szülötte

A ​halál mezején is születhet remény…

A pokol igenis létezik. Hogy honnan tudom? Oda születtem. Szíria gyermeke vagyok, akinek minden egyes nap, minden egyes perc ajándék. A világot, amiben élek, az emberi kegyetlenség uralja. Nincs senki, aki el tudná pusztítani a gonoszt. Így egy megoldás létezik számunkra: a menekülés. Hajóra szállni, és reménykedni, hogy életben maradunk…

Ám a halál torkából nem lehet csak úgy kimasírozni, mert nincs benne könyörület. Engem is utolért és megragadott, de el nem vonszolt, mert jött valaki, aki megmentett. Ő volt az egyetlen tiszta és nemes dolog haldokló életemben, az egyetlen, aki képes volt arcon köpni a halált. De eltűnt, és magával vitte a reményt, amibe zokogva kapaszkodtam.

Akartam őt. Mindennél jobban. Félelmet nem ismerve hajszoltam a szabadságot, amiért a legdrágább dologgal fizettem: a szívemmel…

Marilyn Miller egy olyan világot mutat be, ami bár kegyetlen, mégis ott él benne a remény. Szíria szülötte ráébreszt arra, mi az igazán fontos. Nem a bőrszín, a vallás vagy az etnikum, hanem hogy emberek tudjunk maradni mindig, minden áron.

Megjelenésének várható időpontja: 2022. április 21.

8.  Karády Anna 

A ​füredi gyermek (A füredi lány 3.)

A ​vér és a név kötelez – évszázadokon át – újabb, váratlan eseményekben bővelkedő kalandos utazás.

Oroszy Mihály élete gyökeresen megváltozik. A füredi lány-sorozat lezáró kötetében a 18. század most megmutatja könyörtelenebb arcát is: a felvilágosodás korszaka még a látóhatáron sincs, a feudális rend igazságtalanságai nyomorítják a köznépet. A földesurakkal szembeni elégedetlenség egyre nagyobb, a Dunántúl a jobbágyfelkelések küszöbén áll.
A füredi földesúr ennek ellenére bizakodón tekint a jövőre, eltökélten készül élete legnagyobb utazására – egy más időben, egy másik világban kíván új életet kezdeni. Vajon sikerül-e fordítani a sorson?
Almássy Anna rádöbben, férje terve talán nem is csak egy lehetőség, hanem az egyetlen út, ami járható. Vajon le lehet győzni az időt?

Karády Anna romantikus regényében ismét Balatonfüredre kalauzolja az olvasókat, miközben megmutatja, hogy nincs olyan akadály, amely az igaz szerelem útjába állhat. A füredi lány-sorozat harmadik részében a jelen és a múlt szálai még jobban összefonódnak.

Megjelenésének várható időpontja: 2022. június 13.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.