2019. augusztus 9., péntek

Idén érkezik a Közel a horizonthoz című könyv folytatása

Ma láttam meg, hogy a Maxim Kiadó jóvoltából még idén a könyvesboltokba kerül Jessica Koch új könyve. 5 hónappal korábban olvastam a Közel a horizonthoz című regényt, és bennem mély nyomot hagyott Jessica és Danny története, ezért is őrülök, hogy a kiadó elhozza még idén a trilógia második részét. Moly. hu-ra már felkerült a fülszöveg, illetve a végleges borító, ami szerintem nagyon szép lett.
A kötet a  Közel ​a szakadékhoz címet kapta, és nagyobb bepillantást nyerhettünk benne Danny életébe. Remélem ti is annyira várjátok, mint én. 


Jessica Koch 
Egy nagy szerelem története. Történet a bizalomról, bátorságról, fájdalomról, kétségekről, és az elengedés erejéről. Igaz történet. Jessica fiatal, nem szereti a bonyodalmakat, és sokat ígérő jövő vár rá. Amikor egyik este elmegy otthonról, nem sejti, hogy a nagy szerelmével fog találkozni. Nem sejti, hogy ez a találkozás az egész világképét meg fogja változtatni. És főleg azt nem sejti, hogy hamarosan élete legnehezebb döntése előtt fog állni… Történet egy olyan életről, amely derűlátás, remény és félelem között ingadozik. Nyitottan, őszintén és tág rálátással számol be a múlt eseményeiről, és közben nem egy tabutémát érint.
Eredeti mű: Jessica Koch: Dem Horizont so nah


Jessica Koch 
Danny pontosan 10 éves, mikor darabokra hullik az élete. Egy súlyos sorscsapás arra készteti a családját, hogy az Egyesült Államokból Németországba költözzenek. De ez még nem minden: Danny apja alkoholba fojtja bánatát, és egy olyan kegyetlen viselkedési mintához tér vissza, amiről azt hitte, a házassága révén végleg megszabadult. Danny védtelenül ki van szolgáltatva az apjának – de nem adja fel…
Egy nyári táborban Danny megismerkedik a francia Dominique-kal. A fiú kimenti a lányt egy életveszélyes helyzetből, és a szerelmük segít Dannynak, hogy elszakadjon a családjától, és ezzel attól a felfoghatatlan, pusztító erőszaktól, amely a fiatal életét fenyegeti.
Könyörtelen harc kezdődik az elismerésért, a szabadságért, az igazságért és a szerelemért.
Eredeti mű: Jessica Koch: Dem Abgrund so nah

Megjelenésének várható időpontja: 2019. október 31.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.